fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem Fates: Birthright

  • Kaksi kuningaskuntaa valmistautuu sotaan toisiaan vastaan ja olet päättänyt asettua Hoshido-suvun puolelle. Tämä versio Fire Emblem Fates -pelistä tarjoaa perinteisemmän Fire Emblem -kokemuksen ja se sopii erityisesti sarjaan ensimmäistä kertaa tutustuville.

    Etsi liittolaisia ja tee yhteistyötä heidän kanssa kestääksesi Nohr-suvun tekemiä voimakkaita hyökkäyksiä. Hallitset armeijaa, joka koostuu ritareista, velhoista, jousimiehistä ja monista muista. Jokaisella yksiköllä ja aseella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten sinun täytyy ajatella strategisesti.

    Voit valita kolme eri seikkailureittiä valitsemasi pelin version mukaan (kaikki eri versiot saatavilla erikseen tai yhdessä Limited Edition -erikoisversiossa). Fire Emblem Fates -pelin eri versiot ovat: Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest sekä Fire Emblem Fates: Revelation. Liity vastarintaliikkeeseen ja taistele, soluttaudu vastapuolen joukkueeseen ja työskentele muutoksen puolesta sisältäpäin tai kieltäydy valitsemasta puolta Fire Emblem Fates: Revelation -pelissä (huom! sisältyy ainoastaan pelin Limited Edition -erikoisversioon).

    Ensimmäistä kertaa Fire Emblem -pelisarjassa sinun oma avatarisi on seikkailun pääosassa. Hyödynnä liittolaisiasi, jolloin saat mahdollisimman paljon tukea joukoillesi taistelukentällä. Suhteiden muodostaminen on tärkeää. Mitä lähempänä olet liittolaisiasi, sitä enemmän he auttavat sinua.

    Huolimatta siitä, minkä reitin valitset, pelit sisältävät hyvin erilaisia kokemuksia ja ainutlaatuisia haasteita. Tulet huomaamaan, että sellainen taktiikka, joka toimii Conquest-versiossa, ei toimi yhtä hyvin Birthright-versiossa.

    Jos sinulla on Ike, Lucina, Marth ja Robin amiibo-figuurit, voit käyttää niitä tässä pelissä. Huomioi, että tarvitset Nintendo 3DS NFC Reader/Writer -lisälaitteen, jos sinulla ei ole New Nintendo 3DS -käsikonsolia (jossa NFC-ominaisuus on sisäänrakennettu ominaisuus toisin kuin Nintendo 3DS -käsikonsoleissa).

    Kun käytät yhteensopivaa amiibo-figuuria (myytävänä erikseen), suositut Fire Emblem -sankarit ilmestyvät sinun linnaan! Saat erikoisesineitä kahdella ensimmäisellä kerralla, kun käytät amiibo-figuuria, ja kolmannella kerralla voit haastaa kyseisen hahmon taisteluun. Jos voitat hahmot, he saattavat jopa liittyä armeijaasi!

  • No. 12 Marth
    Sankarikuningas, joka on tuttu joistakin NES:in ja SNES:in Fire Emblem -peleistä ja joka esiintyy myös miekkamestarina...
    No. 24 Ike
    Ike on Greil Mercenaries -johtaja Fire Emblem -sarjan peleissä Path of Radiance ja Radiant Dawn sekä sankari, joka...
    No. 30 Robin
    Robin on pelaajan avatar Fire Emblem: Awakening -pelissä. Robin on taitava strategisti ja osaa taistella yhtä hyvin...
    No. 31 Lucina
    Lucina esiintyi ensimmäistä kertaa Fire Emblem: Awakening -pelissä ja hän on prinssi Chromin tytär tulevaisuudesta,...

    Disclaimer


Fire Emblem Fates: Birthright

Julkaisupäivä: 20 toukokuu 2016
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Strategia
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
amiibo:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Intelligent Systems
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, amiibo, StreetPass, SpotPass, Maksullinen DLC, Local Play

Sukulaistuotteet

Fire Emblem Fates: Conquest
Kaksi kuningaskuntaa valmistautuu sotaan toisiaan vastaan ja olet päättänyt asettua Nohr-suvun puolelle. Tämä versio...
  • Fire Emblem Fates: Conquest
    Kaksi kuningaskuntaa valmistautuu sotaan toisiaan vastaan ja olet päättänyt asettua Nohr-suvun puolelle. Tämä versio...

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.