fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

 • Pelasta prinsessa Peachin ääni, Beanbeanin valtakunta ja... Bowser?!

  Peli, joka aloitti koko Mario & Luigi -pelisarjan, on palannut ja se näyttää paremmalta kuin koskaan aikaisemmin. Tässä uudistetussa klassikossa Mario ja Luigi matkaavat Beanbeanin valtakuntaan Bowserin kanssa pelastaakseen prinsessa Peachin äänen. Ohjaa Mariota ja Luigia samanaikaisesti ja hyödynnä heidän ainutlaatuisia "Bros. Moves" -liikkeitä ratkaistaksesi pulmia ja voittaaksesi taistelut.

  Tarkkaile vihollisten liikkeitä ja ajoita hyökkäyksesi oikein tehdäksesi enemmän vahinkoa vihollisille. Tässä uudistetussa versiossa on mukana Minion Quest: The Search for Bowser -pelitila, joka kertoo pelin tarinan Bowserin kätyreiden näkökulmasta. Rekrytoi hahmoja kasvattaaksesi kätyriarmeijaasi, kun taistelet löytääksesi kadonneen johtajasi!

  • Mariolla ja Luigilla on käytössään erilaisia "Bros. Moves" -liikkeitä, jotka ovat välttämättömiä pulmien ratkaisemisessa heidän seikkailunsa aikana. Vaihda näiden kahden hahmon välillä päästäksesi uusille alueille.
  • Ajoita painikkeiden painamiset oikein väistääksesi taitavasti vihollisten hyökkäykset, tehdäksesi tuhoisia vastahyökkäyksiä ja tehdäksesi enemmän vahinkoa taisteluissa. Hyödynnä "Bros. Attacks" -liikkeitä tehdäksesi entistä enemmän vahinkoa vihollisille!
  • Täysin uudessa Minion Quest: The Search for Bowser -pelitilassa olet Captain Goomba. Seikkaile yhdessä Shy Guyn, Boon ja muiden tuttujen hahmojen kanssa.
  • Minion Quest -seikkailu tapahtuu Marion ja Luigin klassisen seikkailun aikana. Selvitä mitä kyseisen seikkailun taustalla oikein tapahtui.
  • Yhteensopiva Super Mario Collection -sarjan amiibo-figuurien kanssa. Kyseisen sarjan aikaisempien amiibo-figuurien lisäksi Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions -pelin julkaisupäivänä julkaistaan myös kaksi uutta amiibo-figuuria, jotka ovat Goomba ja Koopa Troopa.
 • Boo
  Näitä aaveita näet usein Marion ja Luigin seikkailuissa. Ne ovat yleensä melko ujoja, mutta älä käännä selkääsi...
  Koopa Troopa
  Kilpikonnan kaltainen vihollinen, joka löytyy useimmista Mario-peleistä. Se voi piiloutua kuorensa sisälle.
  Goomba
  Ehdottomasti yleisin vihollinen Sienivaltakunnassa. Muuttuu litteäksi kuin pannukakku, kun Mario hyppää sen päälle.

  Disclaimer


Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

Julkaisupäivä: 06 lokakuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu, Roolipeli
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
amiibo:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: amiibo

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.