fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Story of Seasons: Trio of Towns

 • Tässä pelissä olet maanviljelijä, joka hoitaa kaikkia maatilaan liittyviä asioita.

  Hoida suurta maatilaa, joka sijaitsee kolmen ainutlaatuisen ja jännittävän kaupungin lähellä. Valitse millaista elämää haluat elää Story of Seasons: Trio of Towns -pelissä Nintendo 3DS -käsikonsoleilla.

  Ohjaa nuorta kaupunkilaista, joka on aina halunnut elää maatilalla. Unelmasi johdattaa sinut valtavalle avoimelle maatilalle, joka on valmis täytettäväksi kasveilla, karjalla, koristeilla ja monilla muilla asioilla.

  Uusi maatilasi on kolmen erilaisen kaupungin risteyksessä. Westown, jossa on lehmiä ja aitauksia, sisältää kaiken, mitä uudisasukas tarvitsee. Lähellä sijaitsee Lulukoko Town, lämmin ja ystävällinen paratiisi, joka voisi helposti kilpailla minkä tahansa trooppisen saaren kanssa. Naapurustossa sijaitsee myös Tsuyukusa, perinteinen itämainen kaupunki. Ystävysty asukkaiden kanssa ja auta heitä parantamaan kaupunkejaan. Ota sitten yhteyttä muihin maanviljelijöihin paikallisesti tai internetin* kautta keskustellaksesi tai vaihtaaksesi hyödyllisiä esineitä.

  Story of Seasons: Trio of Towns -pelissä voit viljellä kasveja, kasvattaa ihastuttavia lemmikkejä, tulla kuuluisaksi kokiksi tai muotitieteilijäksi ja jopa rakastua johonkin kyläläiseen.

  *Vaatii langattoman internet-yhteyden ja Nintendo Network ID -tunnuksen.


Story of Seasons: Trio of Towns

Julkaisupäivä: 13 lokakuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Simulaatio
Jakelija: Bergsala

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.