fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

SUPER MARIO 3D LAND

 • Mario hyppää kolmanteen ulottuvuuteen Nintendo 3DS:llä!

  Aikaisemmissa Mario-peleissä sinisiin haalareihin pukeutunut sankarimme on seikkaillut upeissa 3D-maailmoissa. Ensimmäistä kertaa pelaajat voivat nähdä ympäristön todellisen syvyyden ilman erikoislaseja. Super Mario 3D Land on täydellinen 3D-elämys, joka sisältää klassista Mario-tasoloikkaa, uusia tasoja ja haasteita.

  3D-grafiikan ansiosta pelaajien on helpompi havaita syvyydet ja etäisyydet tasoilla. Pelaajat voivat tehdä tarkempia hyppyjä ja nähdä kuinka kaukana Mario on kysymysmerkkilaatikosta.

  Uusia sekä tuttuja kykyjä, jotka tuovat ainutlaatuisia pelistrategioita seikkailuun. Mario voi esimerkiksi tehdä pyörivän volttihyökkäyksen tai juosta nopeasti ja hyökätä vihollista päin. Tanooki Mario -puku päällään Mario voi käyttää häntäänsä leijuakseen tai hyökätäkseen.

  Ympyräohjaimen avulla pelaajat voivat ohjata Mariota tarkasti hauskojen ja haastavien tasojen läpi.

  Uusia vihollisia kuten hännällä varustettu Goomba, korkeita Goomba-pinoja sekä mustetta sylkevä Piraijakasvi.


SUPER MARIO 3D LAND

Julkaisupäivä: 04 lokakuu 2012
Julkaisupäivä - Nintendo Selects: 13 lokakuu 2017
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Toiminta, Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: StreetPass, Liikeohjaimet

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.