fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Yo-Kai Watch 3

 • Paljon uutta sisältöä, ominaisuuksia ja hahmoja odottaa sinua tässä täysin uudessa Yo-kai Watch -pelissä. Tämä peli sisältää myös paljon TV-sarjasta tuttuja Yo-kai-hahmoja.

  Ilkikuriset olennot nimeltään Yo-kai ovat kaikkialla, ja Nate ja Hailey Anne tulevat ystävystymään, taistelemaan ja ratkaisemaan ongelmia heidän kanssa YO-KAI WATCH 3 -pelissä Nintendo 3DS -käsikonsoleilla!

  Seuraa kahta rinnakkaista tarinaa ja ratkaise mysteereitä outojen havaintojen takana samalla, kun kohtaat yli 600 Yo-kai-hahmoa ja käytät uutta 3x3 ruudukon taistelujärjestelmää tehdäksesi hyökkäyksiä tai väistääksesi niitä strategisesti.

  Enemmän Yo-kai-hahmoja, enemmän mysteereitä! ’Merican Yo-kai-hahmot ovat saapuneet YO-KAI WATCH 3 -peliin ja he ovat todellisia häiriköitä. Häiriköistä puheen ollen, BBQ:ssa zombit nousevat haudoistaan ja Naten täytyy vapauttaa kaupunki Zombie Nightin aikana.

  Jos pelkäät liikaa zombeja, voit aina löytää aarteita tutkimalla satunnaisesti luotuja luolastoja ja selvittää totuuden salaperäisistä raunioista, jotka ovat piilossa ympäri mantereita Yo-kai Blasters T group -ryhmän avulla.

  • Tapaa Hailey Anne ja Usapyon, kun he ratkaisevat tapauksia Yo-kai-etsivinä Springdalessa.
  • Tutki Amerikan innoittamaa paikkaa, St. Peanutsburgia, jossa on paljon ’Merican Yo-kai-hahmoja.
  • Taistele uusia pomovihollisia vastaan, kohtaa yli 600 Yo-kai-hahmoa ja käytä uutta 3x3 ruudukon taistelujärjestelmää tehdäksesi hyökkäyksiä strategisesti.
  • BBQ:ssa voit mennä koskenlaskuseikkailuun, kokeilla uutta Crank-a-kaita ja olla vuorovaikutuksessa uusien ‘Merican Yo-kai-hahmojen kanssa.
  • Treenaa ikiomaa Nyania, kissamaista Yo-kai-hahmoa, Build-a-Nyanissa.
  • Voita zombit täysin uudessa Zombie Night -pelitilassa – se on hyökkäys!
  • Linkitä peli YO-KAI WATCH® 2 ja YO-KAI WATCH BLASTERS -versioiden kanssa ansaitaksesi erityisiä Yo-kai-hahmoja.
  • Löydä aarteita osana Yo-kai Blasters T group -ryhmää ja selvitä tiesi läpi satunnaisesti luotujen luolastojen.

  © 2018 LEVEL-5 Inc.


Yo-Kai Watch 3

Julkaisupäivä: 07 joulukuu 2018
Laite: Nintendo 3DS
Pelityyppi: Roolipeli
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: LEVEL-5

HUOM! Jos peli tukee 3D:tä, efekti näkyy ainoastaan Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS XL -käsikonsoleilla. Nintendo 2DS -käsikonsolilla voi pelata vain 2D-tilassa. Tällä sivulla kaikki pelikuvat ja -videot on esitetty 2D:nä.