fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

ARMS

 • ARMS on täysin uudenlainen taistelupeli Nintendo Switch -pelikonsolille!

  Valitse ensin taistelijasi, varusta taistelijasi erilaisella yhdistelmällä teleskooppikäsiä, ja käytä sitten painikeyhdistelmiä ja nopeita liikkeitä kukistaaksesi vastustajasi. Lyö ja ohjaa lyöntejäsi kesken taistelua osuaksesi ketterästi liikkuviin taistelijoihin. Väistele sinua kohti tulevia hyökkäyksiä tekemällä väistöliikkeitä tai hyppäämällä korkealle ilmaan, mistä voit hyökätä vastustajasi kimppuun. Tehosta lyöntejäsi tehdäksesi entistä enemmän vahinkoa tai kierrä lyöntisi esteiden ohi osuaksesi vastustajaasi. Täytä erikoismittari ja tee näyttäviä liikeyhdistelmiä voittaaksesi taistelun tyylillä. Vapauta sisäinen taistelijasi tässä uskomattomassa urheilutapahtumassa! Voit pelata konetta vastaan, kaveria vastaan jaetulla ruudulla tai muita pelaajia vastaan verkossa.

  Taistele käyttämällä liiketunnistusta ja painikkeita – Tartu Joy-Con -peliohjaimiin ja hyödynnä ohjainten liiketunnistusta voittaaksesi vastustajasi. Ajoita lyöntisi oikein ja väistele vastustajasi tekemiä hyökkäyksiä. Peli tarjoaa nopeatempoista ja hauskaa pelattavaa kaikille!

  Useita erilaisia taistelijoita – Valitse suosikkihahmosi täysin uusista taistelevista supertähdistä kuten Ribbon Girl, Master Mummy, Spring Man, Ninjara ja Mechanica! Jokaisella taistelijalla on omat erikoiskykynsä opeteltavana.

  Taistele areenoilla, joissa on erilaisia esteitä – Heitä lyöntejä pylväiden ympäri (tai niiden läpi) tai käy eeppisiä ilmataisteluita areenoilla, joissa on trampoliineja.

  Valitse aseesi tarkasti – Jokaisella aseella on omat vahvuutensa. Jotkut ovat hitaita ja tekevät paljon vahinkoa, kun taas toiset ovat nopeita, mutta ne toimivat ainoastaan suuremmissa liikeyhdistelmissä. Sinun tehtävänäsi on yhdistellä erilaisia aseita pelityyliisi parhaiten sopivalla tavalla.


 • nintendo direct 170413


  Screenshots


  Characters


  Character - Lola Pop


  Backgrounds


  Play style


  Illustrations


ARMS

Julkaisupäivä: 16 kesäkuu 2017
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Taistelu
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: Internet, TV-tila, Pöytätila, Käsikäyttötila, HD Rumble