fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Balan Wonderworld

 • Tervetuloa BALAN WONDERWORLDIIN, ihmeelliseen, toiminnantäytteiseen ja ennennäkemättömään show’hun! Yli 80 eri asua tarjoavat sinulle kaiken kuviteltavissa olevat toiminnan!

  BALAN WONDERWORLD on ihmeellinen toimintahyppely, jonka teema keskittyy Balan-teatterin ympärille. Arvoituksellisen maestro Balanin johtaman show’n tähdet, Emma ja Leo, käyttävät useiden persoonallisten asujen erikoiskykyjä seikkaillessaan Wonderworldin omituisessa mielikuvitusmaassa. Täällä tosimaailman muistot ja maisemat yhdistyvät ihmisten tärkeinä pitämiin asioihin.

  Tähtiämme odottaa Wonderworldissä 12 tarinaa, joista jokainen on omalla tavallaan outo. Ne tutkivat näiden sokkelomaisten kenttien jokaista nurkkaa ja ovat täynnä monenmoisia temppuja ja ansoja, mikä johdattaa jokaisen tarinan sydämeen.

  Sisältö

  Wonderworld sijaitsee ihmisten sydämissä ja mielikuvituksessa

  Tarinan miljöö on Wonderworldin fantastinen ja omituinen maa; paikka missä ihmisten onnelliset ja positiiviset muistot sekoittuvat huoliin ja negatiivisuuteen.

  Salaperäinen klovni Balan johdattaa Leon ja Emman Wonderworldiin, missä he matkaavat selvittämään, mikä on heille tärkeää.

  Ennen kuin he voivat palata tosimaailmaan, heidän on palautettava sydämensä takaisin tasapainoon...

  Avaat yli 80 asulla kaikki toimet, mitä voisit ikinä haluta!

  Show’n tähdet voivat käyttää Wonderworldin asukkien voimia pukeutumalla heidän värikkäisiin asuihin, ja niitä on kokeiltavana yli 80!

  Murskaa vihollisesi, kävele ilmassa, pysäytä aika tai manipuloi kaikenlaisia esineitä... mahdollisuudet ovat loputtomat uuden asun poimiessasi.

  Kaksi legendaarista luojaa palaa yhteen!

  Saapukaa kaikki nauttimaan Square Enixin tarinankerronnan huipentumasta legendaarisen Naka Yujin luomassa toiminnantäyteisessä ihmemaailmassa.

  Naka Yuji ja Oshima Naoto yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa 20 vuoteen muodostamalla BALAN COMPANY -tiimin, jonka perustana on yhdistää toimintapelien kehitys ja video- ja musiikkituotannon ammattilaiset, niin yhtiön sisäpuolelta kuin ulkopuolelta.

  Kahden pelaajan paikallinen kaveripeli

  Nauti entistä ihmeellisemmästä seikkailusta, kun yksi pelaaja ohjaa Leoa ja toinen Emmaa kahden pelaajan paikallisessa kaveripelissä. Tehkää yhteistyötä yhdistämällä kahden eri asun kykyjä, jotka avaavat varmasti uusia polkuja vaeltaessanne läpi Wonderworldin!


Balan Wonderworld

Julkaisupäivä: 26 maaliskuu 2021
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Toiminta, Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1-2 paikallisesti
PEGI:
© 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved