fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Civilization VI

 • Rakenna maailman suurin imperiumi Nintendo Switchillä - missä ja milloin tahansa!

  Alun perin legendaarisen pelisuunnittelija Sid Meierin luoma Civilization VI on vuoropohjainen strategiapeli, jossa yrität rakentaa imperiumin, joka kestää ajan hammasta. Tässä pelissä voit tutkia uusia maita, kehitellä uutta teknologiaa, voittaa vastustajasi ja valmistautua kohtaamaan ja taistelemaan historian tunnetuimpien johtajien kanssa samalla kun yrität rakentaa maailman mahtavinta sivilisaatiota.

  Nintendo Switchin Civilization VI sisältää lisäksi uusimmat pelipäivitykset ja parannukset sekä seuraavat neljä lisäsisältöpakettia:

  • Vikings Scenario Pack
  • Poland Civilization & Scenario Pack
  • Australia Civilization & Scenario Pack
  • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

  PELAA OMALLA TYYLILLÄSI: Voit itse päättää tiesi voittoon! Voita rakentamalla maailman teknologisesti edistynein sivilisaatio, hallitsemalla maailmaa vahvan armeijasi avulla tai olemalla maailman rikkaimpien kulttuurien kehto.

  MAAILMAN MAHTAVIMMAT JOHTAJAT: Pelaa jollakin 24 historiallisesta johtajasta, jotka ovat peräisin eri maista ja aikakausilta. Rakenna imperiumi, joka perustuu tuottoisiin kauppareitteihin Egyptin Kleopatralla, mahtaile sotilaidesi lihaksilla Rooman Trajanina, tai luo suuri kulttuurimahti Japanin Hojo Tokimunena. Jokaisella johtajalla voi pelata haluamallaan tavalla käyttämällä heidän ainutlaatuisia kykyjä, yksiköitä sekä infrastruktuuria matkalla voittoon.

  LAAJENNETTAVAT IMPERIUMIT: Katso, kuinka menestyksesi leviää kaikkialle maailmankartalla. Asuta tuntemattomia maita, kehitä ympäristöäsi, rakenna uusia alueita, ja näe kuinka kaupunkisi – ja sivilisaatiosi – kukoistavat.

  AKTIIVISTA TUTKIMUSTA: Avaa asioita, jotka nopeuttavat sivilisaatiosi edistymistä historian halki. Voit edetä nopeammin varmistamalla, että yksikkösi aktiivisesti tutkivat ja kehittävät ympäristöäsi sekä etsivät uusia kulttuureja.

  DYNAAMISTA DIPLOMATIAA: Vuorovaikutukset muiden sivilisaatioiden kanssa muuttuvat pelin edetessä, alkeellisista ensimmäisistä vuorovaikutuksista, joissa taistelut ovat arkipäivää myöhempiin tilanteisiin, joissa liittoumat ja neuvottelut ovat mahdollisia.

  JÄNNITTÄVIÄ JA AINUTLAATUISIA SKENAARIOITA: Nintendo Switchin Civilization VI sisältää neljä pelattavaa skenaariota, joista jokaisella on eri asetelmansa ja pelityylinsä. Osallistu Australian kolonisointiin Outback Tycoonissa, puolusta Puolaa valloittajia vastaan, Jadwiga’s Legacy, valitse viikinkijohtaja, joka lähtee ryöstöretkelle Eurooppaan Vikings, Raiders, and Tradersissa tai valloita vaikka koko tunnettu maailma Conquests of Alexander -tilassa.

  MONINPELAAMISTA YHTEISTYÖSSÄ TAI VASTAKKAIN: Jopa neljä pelaajaa voi tehdä yhteistyötä tai kilpailla toisiaan vastaan langattomasti (WLAN).


Civilization VI

Julkaisupäivä: 16 marraskuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Strategia
Pelaajamäärä: 1-4 (WLAN) paikallisesti
PEGI:
Julkaisija: 2K Games
Kehittäjä: Firaxis Games / Aspyr Media