fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

DC Super Hero Girls: Teen Power

 • Auta DC Super Hero Girlsejä pelastamaan Metropolis!

  Suojele Metropolista joiltakin DC:n pahamaineisimmilta superpahiksilta DC Super Hero Girls -sarjasta tuttujen Wonder Womanin, Supergirlin ja Batgirlin kanssa! Kun et ole taistelemassa, sinun tehtävänäsi on tasapainotella supersankarin elämän ja teini-ikäisen elämän välillä.

  Sankarittaret voivat taistella pahiksia vastaan kukin omilla erikoiskyvyillään: Wonder Woman taistelee Lasso of Truthin ja Flying Shieldin avulla, Supergirlillä on Heat Vision ja Super-Breath ja Batgirl voi keksiä rikollisuutta torjuvia laitteita kuten Batarang ja Bat-Hook.

  Mutta kun sankarittaremme eivät ole taistelemassa superpahiksia vastaan, he elävät teinielämää! He tapaavat parhailla sarjasta tutuilla hangout-paikoilla, kuten Metropolis High School ja Sweet Justice, jotka ovat luonnollisesti myös hyviä paikkoja ottaa valokuvia, joita voi jakaa Superstapostissa. Mutta ole varovainen, ettet paljasta salaista henkilöllisyyttäsi ja saatat myös törmätä joihinkin kaupungin pahimpiin superpahiksiin, kuten Harley Quinn, Catwoman ja Star Sapphire.

  • Taistele oikeudenmukaisuuden puolesta DC Super Hero Girls -sarjasta tutuilla Wonder Womanilla, Supergirlillä ja Batgirlillä.
  • Pelasta Metropolis käyttämällä supersankarittarien ainutlaatuisia kykyjä taistellaksesi superpahiksia, kuten Harley Quinn, Catwoman ja Star Sapphire, vastaan.
  • Tutki kaupunkia sekä sankarittarena että teini-ikäisenä, vieraile sarjasta tutuissa ikonisissa hangout-paikoissa, kuten Metropolis High School ja Sweet Justice - mutta älä paljasta salaista henkilöllisyyttäsi.

DC Super Hero Girls: Teen Power

Julkaisupäivä: 04 kesäkuu 2021
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala