fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

 • Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong ja Cranky Kong palaavat Donkey Kong Country: Tropical Freeze -pelissä Nintendo Switchillä.

  Tämä peli sisältää kaiken alkuperäisen pelin hauskuuden, haasteet sekä täysin uuden aloittelijaystävällisen pelitilan, jossa voit pelata surffaavalla Funky Kongilla.

  Hyökkäävät Snowmadsit ovat jäädyttäneet Donkey Kong Islandin ja nyt Kongin perheen on korjattava tilanne!

  Lähde Donkey Kongin, Diddy Kongin, Dixie Kongin, Cranky Kongin ja Funky Kongin mukaan, kun he uivat, heiluvat, hyppivät ja surffaavat läpi saarten, jotka ovat täynnä esteitä, piilotettuja keräilyesineitä ja unohtumattomia pomotaisteluita. Käytä jokaisen hahmon ainutlaatuisia liikkeitä tutkiaksesi kaikki pienimmätkin nurkat kaikista saarista, löytääksesi erikoisesineitä ja jopa piilotettuja uloskäyntejä.

  Funky Town

  Yksinoikeudella Nintendo Switchillä voit nauttia melko rennosta pelitilasta, jossa voit pelata surffaavalla Funky Kongilla. Hän voi tehdä tuplahyppyjä, leijua, pyöriä loputtomasti ja liikkua nopeasti vedessä. Surffilautansa ansiosta edes piikit eivät pysty hidastamaan häntä. Tämän mahtavan hahmon avulla jopa vaarallisimmat kentät voidaan selvittää helposti.

  Co-op Kong

  Voit pelata koko pelin yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa kahden pelaajan yhteistyöpelitilassa. Tee yhteistyötä tiiminä ja laita Snowmadsien suunnitelmat jäihin.

  Nauti tästä upeasta seikkailusta milloin, missä ja kenen kanssa tahansa!


Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Julkaisupäivä: 04 toukokuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1-2 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti, Co-Op
Pelitilat:

TV-tila

1-2

Pöytätila

1-2

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Ominaisuudet: TV-tila, Pöytätila, Käsikäyttötila

Sukulaistuotteet

Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Täysin uusi Donkey Kong Country -peli yksinoikeudella Wii U:lle!