fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

FINAL FANTASY X/X 2 HD Remaster

 • Päivitetyt ja uudelleenluodut grafiikat ovat realistisempia ja sisältävät rikkaammat tekstuurit alkuperäiseen peliin verrattuna.

  FINAL FANTASY X kertoo tarinan Tiduksesta, blitzballin tähtipelaajasta, joka matkaa nuoren ja kauniin manaaja Yunan kanssa pelastamaan Spiran maailmaa kolossaalisen Sin-nimellä tunnetun uhan aiheuttamalta loputtoman tuhon kierteeltä. FINAL FANTASY X-2 palaa Spiran maailmaan, missä ylimanaaja Yuma matkaa kumppaniensa Rikkun ja Painen kanssa selvittämään metsästämistään sfääreistä löytyvien viestien salaisuuksia. Hän ei kuitenkaan tiedä, että etsimänsä vastaukset voivat muuttaa kaiken.

  Ominaisuudet:

  • Päivitetyt ja uudelleenluodut grafiikat ovat realistisempia ja sisältävät rikkaammat tekstuurit alkuperäiseen peliin verrattuna. Tämä sisältää:
   • päivitetyt mallit jokaiselle hahmolle
   • mukaansa tempaavammat ympäristöt graafisilla päivityksillä.
  • Arvioitu pelinkesto: 40–50 tuntia per peli, 100 tuntia mikäli pelissä tavoitellaan eri saavutuksia.
  • Ääni: Pelaajat voivat valita alkuperäisen äänen ja uudelleensovitetun äänen välillä.

  Tärkeät tiedot:
  FINAL FANTASY X HD Remaster on saatavana pelikortilla.

  FINAL FANTASIA X-2 HD Remaster on saatavana vain latauksena. Kertakäyttöinen kuponki tulee mukana. Vaatii Internet-yhteyden. Saattaa vaatia microSD-kortin.


FINAL FANTASY X/X 2 HD Remaster

Julkaisupäivä: 16 huhtikuu 2019
Laite: Nintendo Switch
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
© 2001, 2003, 2019 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved. CHARACTER DESIGN: TETSUYA NOMURA LOGO ILLUSTRATION: © 2001, 2003 YOSHITAKA AMANO FINAL FANTASY, SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. All other trademarks are the property of their respective owners.