fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Game Builder Garage

  • Oletko koskaan haaveillut oman videopelisi luomisesta? Tämä haave voi toteutua Game Builder Garagen avulla. Tämän ohjelmiston avulla jokainen voi pitää hauskaa oppiessaan luomaan ja jakamaan omia videopelejä.

    Yhdistämällä värikkäitä olentoja, joita kutsutaan nimellä Nodon, kuka tahansa voi oppia luomaan omia pelejä. Kaikki tapahtuu hauskoilla ja opettavaisilla oppitunneilla, jotka kattavat visuaalisen peliohjelmoinnin perusteet. Aikaisempaa ohjelmointikokemusta ei vaadita.

    Nodoneilla on myös erilaisia persoonallisuuksia, joita käytetään rakentamaan pelejäsi alusta lähtien. Game Builder Garage sisältää kymmeniä erilaisia Nodoneja, joista jokaisella on ainutlaatuinen ominaisuus, ja voit oppia rakentamaan pelejä vain yhdistämällä niitä monella eri tavalla. Voit esimerkiksi luoda ja siirtää ihmisen kaltaista pelihahmoa peliohjaimellasi, jos yhdistät Stick Nodonin Person Nodoniin. Tällä tavalla opit peliohjelmoinnin perusteet hauskalla tavalla. Voit myös luoda laajan valikoiman erilaisia pelejä. Kaikkea mahdollista sivuttainvierivistä tasoloikkapeleistä ajopeleihin ja paljon muuta!

    Jos etsit inspiraatiota, voit myös vaihtaa ja ladata pelejä ystäviesi ja perheesi kanssa verkossa tai paikallisen langattoman yhteyden kautta. Tämä on loistava tapa paitsi esitellä joitakin omia luomuksiasi, mutta myös tutustua muiden pelaajien luomiin peleihin.

    Game Builder Garagea voidaan ohjata Joy-Con -ohjaimella, Nintendo Switch Pro Controller -ohjaimella tai Nintendo Switch Liten ohjaimilla, mutta voit myös rakentaa pelejä yhdistämällä yhteensopivan tietokoneen hiiren Nintendo Switch -telakan USB-porttiin.


Game Builder Garage

Julkaisupäivä: 10 syyskuu 2021
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Koulutus
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: Demoversio saatavilla