fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

 • Deluxe-versio Kirby’s Adventure Wiistä Nintendo Switchille!

  Kirby’s Return to Dream Land Deluxe on uusi versio Kirby’s Adventure Wiistä Nintendo Switchille! Jopa neljä pelaajaa voi liittyä Kirbyn ja ystävien matkaan, kun he matkustavat läpi Dream Landin auttaakseen Magoloria korjaamaan avaruusaluksensa.

  Löydä suosikkikopiointikykysi

  Swordin, Whipin ja muiden tuttujen kopiointikykyjen lisäksi uusi Mecha Copy Ability tekee debyyttinsä! Muutu robotiksi ja lennä taivaan halki, hyökkää kaukaa tykilläsi tai läheltä voimakkailla iskuilla. Voit myös nielaista hehkuvia vihollisia käyttääksesi erityisiä superkykyjä, jotka ovat ultravahvoja versioita tavallisista kopiointikyvyistä, jotka voivat antaa todellisen etulyöntiaseman sinulle!

  Seikkaile yhdessä!

  Jaa Joy-Con -ohjaimet pelataksesi yhdessä paikallisesti samalla konsolilla jopa neljän pelaajan moninpeliä. Pelaa suosikkihahmoilla, kuten Kirby, Meta Knight, King Dedede ja Bandana Waddle Dee, tai anna kaikkien pelata Kirbynä ja jokainen voi käyttää suosikkikopiointikykyjään!

  Paljon erilaisia minipelejä!

  Pidä taukoa seikkailusta ja pelaa erilaisia minipelejä jopa neljän pelaajan kesken! Tuttujen minipelien, kuten Ninja Dojo ja Samurai Kirby, lisäksi voit myös kokeilla täysin uutta Magolor’s Tome Trackersia.


Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Julkaisupäivä: 24 helmikuu 2023
Laite: Nintendo Switch