fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Little Dragons Café

 • Pyöritä kahvilaa, kasvata lohikäärmettä ja pelasta äitisi.

  Tarina alkaa siitä, kun kaksoisveli ja -sisar pyörittävät pientä kahvilaa yhdessä äitinsä kanssa. Kaikki oli hiljaista ja rauhallista, kunnes eräänä aamuna kaksoset huomasivat, että heidän äitinsä oli vajonnut syvään uneen, josta hän ei näytä heräävän. Yhtäkkiä vanha velho ilmestyi ja hän kertoi kaksosille, että heidän äitinsä on vakavasti sairas ja voidakseen pelastaa hänet, heidän täytyy hoitaa ja kasvattaa lohikäärmettä.

  Kaksoset saavat apua kolmelta oudolta ihmiseltä heidän henkilökunnastaan (tarjoilija, tarjoilijatar ja kokki). Heidän on autettava toisiaan kasvattamaan lohikäärmettä, huolehtimaan kahvilasta ja samalla ottamaan selvää, mikä on aiheuttanut heidän äitinsä sairastumisen, jotta he voivat löytää parannuskeinon.

  Little Dragons Café on Harvest Moon -luojan Yasuhiro Wadan uusin peli.

  Sisältö:

  • Kasvata omaa lohikäärmettä! – Käytä hoivavaistoasi ja kasvata ikiomaa lohikäärmettäsi. Viisaiden päätösten, oikeanlaisen ravinnon ja empaattisen hoitamisen avulla voit näyttää maailmalle lohikäärmeystäväsi todellisen potentiaalin.
  • Luo kulinaristisia mestariteoksia ja pyöritä menestyksekästä kahvilaa. – Opettele uusia reseptejä ja opi ruoanvalmistuksen salat samalla, kun pyörität kahvilaasi. Tutki maailmaa, löydä uusia aineksia ja laajenna menuasi (ja ravintolaasi) samalla, kun palvelet asiakkaitasi.
  • Viljele maata ja korjaa luonnon tarjoama sato. – Parhaat ruokalajit tarvitsevat tuoreimmat ainekset. Paras tapa varmistaa laatu on kasvattaa omia raaka-aineita. Viljele maata ja kalasta joella voidaksesi tehdä herkullisimmat ruoat.
  • Palvele kyläläisiä ja tee heidät onnellisiksi! – Valmista ruokaa kyläläisille ja auta heitä heidän erilaisten ongelmiensa kanssa. Tekemällä näin lisäät suosiotasi ja levität iloa kaikille ympärilläsi.

Little Dragons Café

Julkaisupäivä: 28 syyskuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Simulaatio
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Rising Star Games