fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Golf: Super Rush

 • On aika kaivaa golfmailat esille ja lähteä viheriölle tunnettujen Sienivaltakunnan hahmojen kanssa.

  Kaiva golfmailat esille ja lähde viheriölle Mario Golf: Super Rush -pelissä Nintendo Switchillä. Nauti golfista tunnettujen Sienivaltakunnan hahmojen kanssa monilla luonnonkauniilla kentillä.

  Pelaa käyttämällä painikkeita tai käytä liikeohjausta pitämällä Joy-Con -ohjainta kuten golfmailaa. Aivan kuten aidossa golfissa, sinun täytyy huomioida tuuliolosuhteet ja maasto, mutta tarjolla on myös käteviä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan lyöntiäsi. Hyödynnä lyöntimittaria, joka osoittaa, kuinka lyöntisi kaartaa mäkien vuoksi, ja skannausominaisuutta, jonka avulla voit tutkia kentän maastoa.

  Speed Golf on yksin pelin uusista ominaisuuksista. Tässä pelitilassa kaikki pelaajat aloittavat samanaikaisesti ja kisaavat sitten läpi kentän päästäkseen mahdollisimman nopeasti pallonsa luokse. Lyö uudestaan saadaksesi pallon lähemmäksi reikää ja jatka sitten! Ohita vastustajasi voittaaksesi tässä pelitilassa. Golftaitosi eivät ole ainoat käytössäsi olevat asiat: käytä pyrähdyksiä ja erikoislyöntejä voittaaksesi vastustajasi.

  Kehitä Mii-hahmoasi aloittelijasta ammattilaisgolfaajaksi kilpailemalla useita eri Sienivaltakunnan hahmoja vastaan Story Mode -pelitilassa. Nosta hahmosi tasoa ansaitsemalla kokemuspisteitä otteluista ja käytä sitten näitä pisteitä eri ominaisuuksiin kehittääksesi hahmoasi.

  Voit myös nauttia moninpelistä kolmen muun pelaajan kanssa sekä paikallisesti että verkossa.


Mario Golf: Super Rush

Julkaisupäivä: 25 kesäkuu 2021
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Urheilu
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala