fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

 • Lähde Marion, Sonicin ja ystävien kanssa heidän tähän asti suurimpaan seikkailuun Tokyo 2020 olympialaisissa, yksinoikeudella Nintendo Switchillä!

  Tavoittele kultamitaleja, kun kilpailet vauhdikkaissa urheilulajeissa, mukaan lukien täysin uusissa lajeissa kuten rullalautailu, karate, surffaus ja urheilukiipeily. Kilpaile ystäviesi kanssa yli 30 toimintatäyteisessä urheilulajissa 3D- ja 2D-muodossa.

  Koe myös olympialaiset täysin uudella tavalla 10 nostalgisella 2D-tapahtumalla, jossa Mario, Sonic ja heidän ystävänsä palaavat klassisille juurilleen.

  Peli sisältää laajan valikoiman hahmoja. Marion ja Sonicin lisäksi peli sisältää mm. seuraavat hahmot: Luigi, Tails, Yoshi, Amy Rose, Wario, Waluigi, Dr. Eggman ja monia muita. Löydä hahmo tai hahmot, jotka sopivat sinulle parhaiten tavoitellessasi kultamitaleja.

  Heille, jotka pitävät perinteisistä urheilulajeista, on tarjolla jousiammunta, voimistelu, judo, nyrkkeily, maraton, jalkapallo, hevosurheilu ja paljon muuta. Valikoima on suuri ja tietyissä urheilulajeissa käytetään enemmän liikeohjausta, kun taas muissa lajeissa käytetään enemmän painikkeita.

  Pelaa yksin tai ystävien kanssa joko verkossa tai paikallisesti.


Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Julkaisupäivä: 08 marraskuu 2019
Laite: Nintendo Switch
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
TM IOC/TOKYO2020/USOC 36USC220506. Copyright © 2019 International Olympic Committee ("IOC"). All rights reserved. SUPER MARIO characters © NINTENDO. SONIC THE HEDGEHOG characters ©SEGA.