fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Tennis Aces

 • Täysin uusi Mario Tennis -peli, joka sisältää uusia taitoja ja uusia kilpailuja, saapuu Nintendo Switchille: Mario Tennis Aces!

  Täysin uusi Mario Tennis -peli

  Mario astuu pelikentälle tyylikkäässä tennisasussa pelaamaan vauhdikkaita otteluita yli 15 pelattavaa hahmoa vastaan, joilla jokaisella on omat ainutlaatuiset taitonsa. Tässä pelissä on tärkeää lukea ja tarkkailla vastustajasi asentoa ja lyöntiä voidaksesi päättää, mikä lyönti antaa sinulle edun. Peli sisältää hienostuneen näkemyksen tenniksestä, jossa keskitytään strategiaan. Intuitiivinen ja syvällinen pelijärjestelmä avaa mahdollisuuden jännittäviin kilpailuihin milloin ja missä tahansa Nintendo Switchillä.

  • Sisältää story mode -pelitilan ensimmäistä kertaa sitten Game Boy Advancen Mario Tennis: Power Tour -pelin. Tämä uusi pelitila sisältää muun muassa erilaisia tehtäviä ja pomotaisteluita.
  • Nintendo Switchin eri pelitapojen ansiosta jopa neljä pelaajaa ** voi pelata samanaikaisesti - milloin ja missä tahansa!
  • Voit pelata ystäviäsi tai muita pelaajia vastaan, kun pelaat verkossa*. Erilaisia tapahtumia ja verkkoturnauksia järjestetään säännöllisesti, jolloin voit kisata muita pelaajia vastaan.
  • Peli sisältää myös Swing Mode -pelitilan, jossa voit käyttää Joy-Con -peliohjainta kuin oikeaa tennismailaa. Tämä pelitila on täydellinen, kun haluat pelata ystäviesi ja perheesi kanssa, tai kun haluat liikkua pelatessasi.

  *Vaatii Nintendo Account -tilin. Verkkopalvelut ja ominaisuudet edellyttävät aktiivista Nintendo Switch Online -jäsenyyttä.

  ** Lisätarvikkeita tarvitaan, myydään erikseen.

  ©2018 Nintendo/CAMELOT


 • Characters


Mario Tennis Aces

Julkaisupäivä: 22 kesäkuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Urheilu
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: NIntendo
Kehittäjä: Camelot
Ominaisuudet: Internet, Demoversio saatavilla, TV-tila, Pöytätila, Käsikäyttötila