fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Miitopia

 • Kenen kanssa lähdet seikkailemaan? Luo oma hysteerisen hauska seikkailu Miitopia-pelissä Nintendo Switchillä!

  Aloita jännittävä, helppo ja hauska seikkailu ystävien, perheen tai kenen kanssa tahansa, voittaaksesi Dark Lordin, joka on ilkeä tyyppi, joka varastaa muiden kasvot. Miitopiassa, joka on todella muokattavissa oleva seikkailu Nintendo Switchille, voit luoda ja muokata kenestä tahansa Mii-hahmon ja heittää heidät sitten elämänsä seikkailuun.

  Peruukkien ja meikkien avulla voit saada Mii-hahmosi näyttämään entistäkin hämmästyttävimmiltä. Sinulla voi myös olla vaikkapa hevonen liittolaisena! Mitä Mii-hahmoja sinulla on liittolaisina… ja kenestä tulee ilkeä Dark Lord?

  • Meikkejä ja peruukkeja: Miitopiassa pelaajat voivat tehdä Mii-hahmoistaan näyttävämpiä kuin koskaan upeiden peruukkien, värikkäiden kampauksien ja meikkien avulla.
  • Helppo luoda ja jakaa: Miitopiassa luodut Mii-joukkueet voidaan jakaa helposti ystävien kanssa verkossa avainkoodin avulla. Sitten niitä voidaan käyttää toisen Miitopia-pelin täyttämiseen ja myös eri rooleissa.
  • Epätavalliset ammatit: Jokainen, joka ei halua käyttää miekkaa tai sauvaa, voi valita olevansa vaikka poptähti ja taistella mikrofonilla tai valita esimerkiksi kokin, joka hyökkää vihollisen kimppuun paistinpannulla. Jotkut saattavat haluta olla kissoja. Tässä pelissä on monia erilaisia ammatteja, joista valita.
  • Persoonallisuudella on merkitystä: Kaikki hahmot ovat jollakin tavalla erilaisia ja heidän persoonallisuutensa voi määrittää, miten asiat sujuvat taisteluissa. Ystävällinen pappi voi suojella muita Mii-hahmoja, mutta hän saattaa jopa haluta säästää viholliset, kun taas itsepäinen tiedemies voi hyökätä kahdesti tai kieltäytyä auttamasta muita Mii-hahmojasi.
  • Hevonen: Harva seikkailu on täydellinen ilman hevosia. Tässä pelissä on mukana myös hevonen ja kun sen kanssa viettää aikaa, se palkitsee pelaajan uskollisuudellaan. Hevonen voi auttaa taisteluissa hyökkäämällä vihollisten kimppuun.
  • Rentoudu majatalossa ja lähde retkille: Lepää majatalossa voitettuasi pelottavia vihollisia palauttaaksesi voimasi. Käytä myös tilaisuus hyödyksi ylläpitääksesi Mii-hahmojen välisiä suhteita. Joukkueesi jäsenet voidaan sijoittaa samoihin huoneisiin ja heidän ystävyytensä kehittyy sitten luonnollisesti. Pelissä on myös monia erilaisia retkikohteita, joita voi tutkia yhdessä parantaakseen hahmojen välisiä ystävyyssuhteita: kahvila, elokuvateatteri ja paljon muuta.

Miitopia

Julkaisupäivä: 21 toukokuu 2021
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Seikkailu, Roolipeli
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Jakelija: Bergsala