fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch Sports

 • Harrasta erilaisia urheilulajeja liikkumalla! Pelaa yhdessä tai verkossa perheen ja ystävien kanssa, tai haasta muut pelaajat läheltä ja kaukaa tässä klassisen Wii Sports -sarjan uudessa versiossa.

  Pelaajat kilpailevat kuudessa eri lajissa Joy-Con -ohjaimilla. Jalkapallo, lentopallo, keilailu, tennis, sulkapallo ja chambara (miekkataistelu).

  Heitä, lyö, heilauta ja tee muita liikkeitä voittaaksesi. Pelaajat voivat jopa kiinnittää Joy-Con -ohjaimen jalkaansa pelin fyysisen version mukana tulevan Leg Strap -lisätarvikkeen avulla potkiakseen palloa pelissä.

  Urheilulajit

  Tennis

  Tennis: Lyö palloa heilauttamalla Joy-Conia oikeaan aikaan.

  (1–4 pelaajaa)

  Bowling

  Bowling: Vieritä pallo suoraan eteenpäin tai anna sille hieman kierrettä.

  (1–16 pelaajaa)

  Chambara

  Chambara: Iske vastustajasi pois alustalta hyökkäämällä ja puolustamalla.

  (1–2 pelaajaa)

  Football

  Football: Käytä jättimäistä palloa ja luo dynaaminen peli. Voit kiinnittää Joy-Con -ohjaimen jalkaasi pelin fyysisen version mukana tulevan Leg Strap -lisätarvikkeen (saatavana myös erikseen) avulla potkiaksesi palloa "Shoot-out" -tilassa. Tänä kesänä julkaistaan ilmainen päivitys, jonka avulla on mahdollista pelata otteluita Leg Strap -lisätarvikkeeseen kiinnitetyllä Joy-Con -ohjaimella.

  (1–8 pelaajaa)

  Badminton

  Badminton: Ohjaa lyöntejäsi vasemmalle ja oikealle ja pidä sulkapallo ilmassa. Päästä valloilleen voimakkaita lyöntejä saadaksesi yliotteen vastustajasta!

  (1–2 pelaajaa)

  Volleyball

   Volleyball: Käytä Joy-Con -ohjainta pallon syöttämiseen ja lyömiseen.

  (1–4 pelaajaa)

  Golf: Tulossa syksyllä ilmaisen päivityksen kautta.

   

  Pelaa yhdessä paikan päällä tai verkossa ystävien ja perheen kanssa. Voit myös haastaa pelaajia ympäri maailmaa. Nintendo Switch Sportsissa voit muokata avatariasi lisävarusteilla, joita keräät pelaamalla verkossa. Löydä monia tapoja pitää hauskaa ja kiipeä ranking-listalla voittamalla eri urheilulajeissa!

  Verkkopelaaminen edellyttää aktiivista Nintendo Switch Online -jäsenyyttä.

   


Nintendo Switch Sports

Julkaisupäivä: 29 huhtikuu 2022
Laite: Nintendo Switch
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
© Nintendo