fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

OCTOPATH TRAVELER II

 • Tämä peli on täysin uusi julkaisu OCTOPATH TRAVELER -sarjassa, jonka ensimmäinen osa julkaistiin alun perin vuonna 2018 ja myi yli 3 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Se nostaa sarjan HD-2D-grafiikan, retropikselitaiteen ja 3D CG:n sekoituksen entistä suurempiin korkeuksiin.

  Solistian maailmassa kahdeksan uutta matkailijaa lähtee jännittävälle uudelle aikakaudelle. Mihin olet menossa? Mitä aiot tehdä? Kenen tarinan herätät henkiin? Voit valita minkä tahansa tien. Lähde omaan seikkailuun.

  • Aloita seikkailusi yhtenä kahdeksasta uudesta matkailijasta, joilla jokaisella oma alkuperänsä, motiivinsa ja ainutlaatuiset taitonsa.
  • Sarjan HD-2D-grafiikat, retropikselitaiteen ja 3DCG:n sekoitus, ovat saavuttaneet entistä suuremmat korkeudet.
  • Tarina sijoittuu Solistiaan, jossa erilaiset kulttuurit kukoistavat idästä länteen ja uuden aikakauden teollisuus kukoistaa. Voit purjehtia merillä ja tutkia joka kolkan maailmassa, joka muuttuu päivästä iltaan.
  • Jokaisella matkailijalla on ainutlaatuinen joukko ns. Path Actioneja, joita käyttämällä he voivat taistella kaupunkilaisia vastaan, hankkia esineitä, ottaa muita mukaan matkoilleen ja paljon muuta. Mihin olet menossa? Mitä aiot tehdä? Voit valita minkä tahansa tien.
  • Alkuperäisestä pelistä tutut mekaniikat on säilytetty, kuten vapaus kehittää matkailijoiden ammatteja ja taitoja, sekä Break and Boost -järjestelmä, joka teki taisteluista niin jännittäviä. Peliin on lisätty myös uusia mekaniikkoja.

OCTOPATH TRAVELER II

Julkaisupäivä: 24 helmikuu 2023
Laite: Nintendo Switch