fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sakuna: Of Rice and Ruin

 • Korkealla Lofty Realmin rikkaassa pääkaupungissa hemmoteltu sadonkorjuun jumalatar Sakuna viettää aikaansa yltäkylläisyydessä, leväten edesmenneitä vanhempiaan kohtaan tuntemansa vihan laakereilla. Alla Lowly Realmissa ilkeä vuoristorosvo ajaa epätoivoisen ihmisjoukon kallion reunalle. Kahden maailman välille ilmestyy silta, ja sen päällä Sakuna kohtaa ”ihmisen lapset”.

  Seuranneessa sekasorrossa jumalatar ja yllätetyt kuolevaiset aiheuttavat suuren räjähdyksen, joka saa taivaallisen valtiaan Lady Kamuhitsukin vihaiseksi. Hän karkottaa heidät salaperäiselle, maan ja taivaan rajalla olevalle Hinoe-saarelle, jota Sakunan vanhemmat kerran kutsuivat kodikseen, ja käskee heitä ottamaan oivasti nimetyn ”Paholaissaaren” takaisin hirviömäiseltä laumalta.

  Soturijumalan ja sadonkorjuun jumalattaren tyttärenä Sakuna löytää syntymäoikeutensa tästä kesyttämättömästä erämaasta kestämällä sen elementtejä, taistelemalla hirviöitä vastaan ja viljelemällä sen maata. Kuolematonta suojelijaansa auttamalla karkotetut ihmiset saattavat vielä löytää syyn elää, joka heiltä vietiin sodan runtelemassa Lowly Realmissa. Näiden yllättävien kumppaneiden on työskenneltävä yhdessä taltuttaakseen sekä Hienoe-saaren maan että sen paholaiset.

  Sakuna: Of Rice and Ruinin on kehittänyt kahden miehen Edelweiss-tiimi, joka vastasi indie-suosikki Asterbreedistä, ja se yhdistää sivulle vierivää toimintaa syvään valmistus- ja maanviljelysimulaatioon. Pelaajat omaksuvat hemmotellun sadonkorjuun jumalatar Sakunan roolin, joka on karkotettu vaaralliselle saarelle yhdessä ihmishylkiöiden kanssa. Saaren kauniita mutta uhkaavia ympäristöjä tutkiessaan hän löytää itselleen kodin vuoristokylästä ja todistaa olevansa tittelinsä arvoinen riisisatoa kasvattamalla ja ihmiskunnan elämää parantamalla.

  PÄÄOMINAISUUDET

  Hiottua sivulle vierivää tasohyppelytoimintaa

  Käytä maanviljelytyökaluja aseina ja ketjuta nopeita, raskaita ja erikoishyökkäyksiä kaataaksesi paholaismaisia petoja. Taianomaisen ”divine raimentin” hallitseminen on elintärkeää, jotta pääset kaukana oleville tasoille, väistät vaaroja ja päihität voimakkaita vihollisia.

  Yksityiskohtainen 3D-peli simulaatiotyylillä

  Opettele muinainen maanviljelyn taito seuraamalla yksityiskohtaisia askeleita istuttamisesta sadonkorjuuseen, jotta kasvatat täydellisen sadon. Sadonkorjuun jumalattarena Sakunan voimat kasvavat jokaisen onnistuneen riisisadon myötä, ja estetiikan ja maun attribuutit vaikuttavat suoraan hänen taistelukykyihinsä.

  Luo koti erämaahan

  Sakunan kuolevaiset kumppanit valmistavat hänelle aseita, haarniskoita ja aterioita käyttämällä hänen seikkailuillaan keräämiä materiaaleja ja eineksiä. Tehtävien suorittaminen heille avaa entistä enemmän vaihtoehtoja.

  Tuore ote japanilaisesta mytologiasta

  Sankaritar kuuluu perinteisen japanilaisen mytologian jumalten ja paholaisten joukkoon, mutta sisältää monia ainutlaatuisia käänteitä. Tarina ja maailma ovat täynnä rakkaudella luotuja yksityiskohtia, joista osa on tuttuja ja osa täysin uusia.


Sakuna: Of Rice and Ruin

Julkaisupäivä: 20 marraskuu 2020
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu, Simulaatio
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
Julkaisija: Marvelous Europe Limited / XSEED Games