fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

 • STORY OF SEASONS -sarjan uusin peli kasvattaa juuriaan Nintendo Switchille! Tämä alkuperäisen maatila-/perhesimulaation kauan odotettu peli tarjoaa pelaajille enemmän vapautta kuin koskaan aiemmin! Syleile pioneerihenkeä muokataksesi kesyttämätöntä erämaata, löytääksesi uusia eläimiä ja tuotteita ja auttaaksesi niitä kukoistamaan maatilallasi. Muokkaa kotitilasi jokaista senttiä tehdäksesi vaikutuksen Olive Townin uusiin avioehdokkaisiin ja auttaaksesi tätä uutta turistikohdetta kasvamaan ja kukoistamaan maatilasi ohessa.

  Pakkaat isoisäsi uudisraivaajapäivien inspiroimana laukkusi ja jätät kaupungin kiireet taaksesi nauttiaksesi maalaiselämästä Olive Townissa.

  Sinulla on hommia tiedossa: luonto on ottanut vuosien varrella isoisäsi maatilan valtaansa. On siis aika kääriä hihat ja korjata isoisäsi unelma.

  Vain kivenheiton päässä maatilasta oleva Olive Town on niemen rannikolla oleva satamakylä. Kylä voi olla pieni, mutta sieltä löytyy monia ainutlaatuisia hahmoja. Ja vaikka paikallinen väestö menestyy aivan hyvin tässä kuvankauniissa rantakohteessa, pieni lisäturismi ei olisi haitaksi...

  PÄÄOMINAISUUDET

  Löytöjen villi maailma

  Kesytä niemen erämaa, tutustu alueen kasveihin ja eläimiin ja paljasta ympäröivän maailman salaisuudet. Työstä maata luodaksesi unelmiesi maatila aivan alusta saakka. Pystytä rakennelmia minne haluat, kohota maanviljelytaitojasi ja valmista kaikkea viljelykasvien sadettimista aitoihin!

  Kasvata maatilaasi, kasvata kylääsi

  Kerää ja käsittele materiaaleja täyttääksesi pyyntöjä, jotta parannat Olive Townin infrastruktuuria, päivität työkaluja tai tilaat uusia asuja ja varusteita.

  Yksinkertainen mekaniikka, syvällinen peli

  Paluun tekevä Seedling Mode ja Normal Mode auttavat aloittelevia maanviljelijöitä, kun taas uusi pyyntöjärjestelmä korostaa tuoreet ominaisuudet paikallisia auttaessasi! Vilkasta maatilaa varten valmiina olevat veteraanipelaajat löytävät kaikki STORY OF SEASONS -sarjan ydinelementit uusilla klassikkopelin käänteillä.

  Olive Townissa tapahtuu aina jotain!

  Osallistu paikallisille festivaaleille, kun kylä herää henkiin yli 200 ainutlaatuisessa tapahtumassa! Tutustu naapureihisi paremmin, saatat jopa löytää rakkautta sen ainoan ja oikean kanssa.


Story of Seasons: Pioneers of Olive Town

Julkaisupäivä: 26 maaliskuu 2021
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Simulaatio
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
PEGI:
Julkaisija: Marvelous Europe