fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario Party

 • Valmistaudu kaikkien aikojen juhliin! Paljon uusia minipelejä ja pelitiloja.

  Mario Party -sarja saapuu Nintendo Switch -konsolille ja luvassa on hauskoja pelihetkiä kaikille! Alkuperäinen lautapelityyli on saanut päivityksen syvemmillä strategisilla ominaisuuksilla kuten erityisillä hahmokohtaisilla nopilla. Peli esittelee myös täysin uusia tapoja pelata, mukaan lukien minipelejä, joita voi pelata ainoastaan Joy-Con -peliohjaimilla ja täysin uusia pelitiloja, jotka sopivat täydellisesti pelattavaksi sekä ystävien että perheen kanssa.

  Super Mario Party -pelissä neljä pelaajaa pelaavat vuorotellen etsien tähtiä. Voit myös yhdistää kaksi Nintendo Switch -konsolia pelataksesi hauskalla tavalla täysin uudessa Toad’s Rec Room -pelitilassa. Uudet pelitilat ja uudet minipelit sekoitetaan hyvin tunnetun lautapelin kanssa. Nyt voit aloittaa juhlat pelaamalla missä, milloin ja kenen kanssa tahansa!

  Super Mario Party + Joy-Con Pair on bundle-paketti, joka sisältää pelin ja Joy-Con Pair -lisäohjainparin "Neon Green" ja "Neon Pink" -väreissä ja se julkaistaan 23. marraskuuta. Huomioi, että tämän tuotteen saatavuus on rajallinen.

  Paljon erilaisia pelitiloja kuten:

  • Mario Party: tunnettu Mario Party -lautapelikokemus varustettuna uusilla elementeillä kuten hahmokohtaiset nopat, party system ja uusia pelilautoja tutkittavaksi.
  • Toad's Rec Room: uusi dynaaminen pelitila, jossa käytetään kahta Nintendo Switch -konsolia.
  • Pelaa muita vastaan useilla eri tavoilla 80 uudessa minipelissä.
  • Nopeita ja hauskoja taitopohjaisia minipelejä, joissa käytetään Joy-Con -peliohjaimia monin eri tavoin.

Super Mario Party

Julkaisupäivä: 05 lokakuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Party-peli
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Ominaisuudet: Local Play, TV-tila, Pöytätila