fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Trailblazers

  • Uusi ja innovatiivinen ajopeli, jossa yhteistyö on avain voittoon.

    Trailblazers on uusi ja tuore ajopeli innovatiivisella pelimekaniikalla: värjää ajorata, boostaa omalla värilläsi ja työskentele joukkueena voittaaksesi.

    Voit kilpailla kolme vastaan kolme -joukkueissa ja tehtävänäsi on värittää rata oman joukkueesi värillä. Valitse parhaat ja strategisimmat alueet muuttaaksesi rataa dynaamisesti. Tämän jälkeen sinä ja joukkueesi saatte lisää vauhtia, kun ajatte väritetyillä alueilla. Jos ajat tyylikkäästi, voit kerätä taitopisteitä samalla, kun kisaat kohti maalia ja voittoa.

    Koe vauhdikasta kilpa-ajoa kuuden pelaajan kanssa verkossa. Voit myös pelata paikallisesti jaetulla ruudulla neljällä pelaajalla, jolloin mukana on online- tai koneen ohjaamia haastajia. Trailblazers on täynnä toimintaa heille, jotka pitävät moninpelijännityksestä. Jos pidät enemmän yksinpelistä, peli tarjoaa useita erilaisia haasteita kampanjatilassa.

    Trailblazers on audiovisuaalinen peli, jossa on retro-futuristinen tyyli ja asenne. Peli sijoittuu maailmaan, jonka on suunnitellut BAFTA-palkinnon voittanut taiteilija Will Milton ja eri maisemat vaihtelevat korkeista vuorenhuipuista syviin metsiin ja kuiviin aavikoihin. Pelin musiikki on virallisesti lisensoitu ja mukana on musiikkia Future Funk -genren johtavilta artisteilta. Mukana on mm. sellaiset kappaleet kuten Get On Up (Skope), Bad King Kong (The Derevolutions) ja Dead Ringer (A.Skillz).


Trailblazers

Julkaisupäivä: 16 marraskuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Racing
Pelitilat:

TV-tila

1-4

Pöytätila

1-4

Käsikäyttötila

1

PEGI:
Julkaisija: Rising Star Games