fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wolfenstein II: The New Colossus

 • Sytytä toinen amerikkalainen vallankumous milloin ja missä tahansa Wolfenstein II: The New Colossus -pelissä Nintendo Switchillä.

  Taistele tiesi läpi ydintuhon jälkeisen Manhattanin, miehitetyn Roswellin, New Mexicon ja sodan runtelemien New Orleansin katujen, kun yrität vapauttaa Amerikan Regimen vallasta.

  Pelaa BJ Blazkowiczilla ja koe unohtumaton toimintatäyteinen tarina, joka herää eloon epätavallisten hahmojen ansiosta. Yhdistä voimasi ystäviesi ja vapaustaistelijoiden kanssa, kun kohtaat pahamaineisen Frau Engelin ja hänen armeijansa.

  Koe toinen amerikkalainen vallankumous omalla tavallasi - kotona omassa rauhassa ja tai ollessasi liikkeellä. Käytä Nintendo Switchin ainutlaatuisia liiketunnistuksella varustettuja peliohjaimia kokeaksesi todella henkeäsalpaavan ja mukaansatempaavan kokemuksen pysäyttäessäsi Regimen.

  Ainutlaatuinen kampanja

  Valmistaudu kypsään, rohkeaan ja ainutlaatuiseen kampanjaan, kun taistelet sotakonetta vastaan Amerikan maaperällä. Olet BJ Blazkowicz ja tehtävänäsi on suojella perhettäsi ja ystäviäsi, muodostaa uusia liittoutumia ja taistella vaikean menneisyytesi demoneja vastaan yrittäessäsi syrjäyttää Regimen vallasta.

  Pelaa haluamallasi tavalla

  Tuhoa sotakone nopeasti ja tehokkaasti. Joy-Con -peliohjaimien ja Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimen liiketunnistuksen avulla voit hienosäätää laukaustesi tarkkuutta kääntämällä rannettasi.


Wolfenstein II: The New Colossus

Julkaisupäivä: 29 kesäkuu 2018
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Toiminta, Ensimmäisen persoonan ammuntapeli
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Bethesda Game Studios
Kehittäjä: MachineGames