fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

TRIANGLE STRATEGY

  • Kolme kansakuntaa taistelee ehtyneiden suola- ja rautavarojen hallinnasta Square Enixin uusimmassa HD-2D-seikkailussa.

    Hallitse soturijoukkoa Serenoan, House Wolffortin perillisen roolissa, ja ota päätöksesi vakavasti, sillä ne vaikuttavat suuresti seikkailun edetessä. Pelissä tekemäsi tärkeät valinnat vahvistavat yhtä kolmesta vakaumuksesta – hyödyllisyys, moraali, vapaus – jotka yhdessä muodostavat Serenoan maailmankuvan ja vaikuttavat tarinan kehittymiseen. Kun edessä on todella tärkeitä päätöksiä, useat pelin hahmot osallistuvat päätöksentekoon antamalla äänensä Scales of Convictionissa. Näinä hetkinä on hyvä olla liittolaisia. Tekemäsi päätökset määrittävät kokonaisten kansojen ja myös koko Norzelian mantereen kohtalon.

    Ota taistelukenttä hallintaan ja varmista voitto!

    Parhaan paikan löytäminen vuoropohjaisissa taisteluissa voi määrittää, kuka voittaa. Sijoita yksikkösi korkeammalle maastoon, jotta voit hallita taistelukenttää paremmin ja hyötyä suuremmasta kantamasta. Voit myös suorittaa kylkihyökkäyksiä vihollisen molemmilla puolilla ja iskeä sitten takaapäin voimakkaalla hyökkäyksellä. Elementtivoimat ja ketjureaktiot ovat myös tärkeä osa taistelua. Käytä esimerkiksi tulta sulattamaan jäinen maasto ja käytä sitten salamaa veden virtaamiseen. Työnnä sitten vihollinen veteen ja näe rätiseviä kipinöitä upeissa 2D-kuvissa HD-laadulla!

    Pelistä julkaistaan ​​myös rajoitettu painos: Tactician's Limited Edition, joka sisältää Triangle Strategy -pelin ja ainutlaatuisen ja erittäin hienon "Diary of Orlaea" -laatikon, SteelBookin, 6 hienoa noppaa, keräilykorttipelin ja kaksipuolisen julisteen.


TRIANGLE STRATEGY

Julkaisupäivä: 04 maaliskuu 2022
Laite: Nintendo Switch
Pelityyppi: Roolipeli, Strategia
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Pelitilat:

TV-tila

Pöytätila

Käsikäyttötila

PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Square Enix
Jakelija: Bergsala
Ominaisuudet: Demoversio saatavilla
© SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.

Sukulaistuotteet

TRIANGLE STRATEGY: Tactician’s Limited Edition
Rajoitettu painos Square Enixin uusimmasta HD-2D-seikkailusta Triangle Strategy