fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Devil’s Third

  • Devil’s Third on Wii U:n yksinoikeuspeli legendaariselta pelisuunnittelijalta, Tomonobu Itagakilta. Tämä on todella kovaksikeitetty ja brutaali toimintatrilleri, jota voit pelata joko yksin tai muiden pelaajien kanssa.

    Peli sisältää laajan valikoiman erilaisia nykyaikaisia sotilasaseita. Voit myös käyttää lähitaistelutaitojasi kukistaaksesi kaikki lähelle pyrkivät viholliset.

    Yksinpelissä pelaat Ivanilla, entisellä palkkasoturilla, joka katuu joitakin elämässään tekemiään asioita ja nyt hän on päättänyt tuhota terroristijärjestön, johon hän kuului aiemmin. Maailman satelliitit ja elektroniset aseet on tuhottu, joten sotiminen onnistuu vain tavallisilla aseilla. Raivaa tiesi läpi vihollisjoukkojen äläkä anna yhdenkään vihollisen seistä tielläsi. Luvassa on nopeita, räjähtäviä taisteluita ja monia murskattuja luita, sillä Ivanin elämä on kaukana normaalista…

    Moninpeli sijoittuu synkkään tulevaisuuteen, jossa terrorismi on voittanut ja kaaos vallitsee. Olet joko kansalainen, joka haluaa toimia oikein ja liittyä klaaniin taistellakseen terrorismia vastaan ja palauttaa kansalaisyhteiskunnan tai palkkasoturi, joka taistelee luodakseen enemmän anarkiaa maailmaan. Riippumatta siitä kummalla puolella seisot, sinun täytyy taistella voittaaksesi, saadaksesi palkintoja ja vahvistaaksesi tukikohtasi puolustusta.

    Koe Ivanin verinen seikkailu palauttaaksesi hänen karmansa tai heittäydy mukaan moninpeliin ja taistele eri klaaneja vastaan verkossa.


Devil’s Third

Julkaisupäivä: 28 elokuu 2015
Laite: Wii U
Pelityyppi: Toiminta, Räiskintä
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti | 1-16 verkossa
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Valhalla Game Studios
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, Off-TV Play