fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

LEGO CITY Undercover

 • Näytä etsivätaitosi ja pysäytä rikolliset LEGO Cityssä ohjaamalla Chase McCainia!

  Ensimmäistä kertaa suositut LEGO City -ajoneuvot ja leikkisetit heräävät henkiin videopelimuodossa LEGO City Undercover -pelissä yksinoikeudella Wii U -pelikonsolilla. Ohjaa Chase McCainia, peitetehtävissä olevaa etsivää, joka on aseistettu kekseliäillä valepuvuilla.Tehtävänäsi on pysäyttää pahamaineinen Rex Fury ja hänen rikollisjoukkonsa. Voit juosta, ajaa tai jopa lentää läpi kaupungin ja pysäyttää LEGO Cityn rikolliset käyttämällä Wii U GamePad -peliohjainta, joka toimii uutena poliisilaitteena.

  Wii U GamePad -peliohjain on liitetty saumattomasti pelikokemukseen. Pelaajat käyttävät ohjainta skannatakseen piilotettuja vihjeitä ja rikollisia, vastaanottaakseen tehtäväpäivityksiä sekä asettaakseen reittipisteitä kaupungin kartalle, joka osoittaa heidän sijaintinsa reaaliajassa.

  Koe LEGO City täysin uudella tavalla. Näe kuinka tutut leikkisetit heräävät henkiin, kun tutkit laajaa kaupunkia ja etsit vihjeitä, joiden avulla voit pysäyttää Rex Furyn.

  Käytössäsi on erilaisia valepukuja kuten palomies, rakennusmies ja jopa rosvo ja käytä heidän ainutlaatuisia kykyjä ratkaistaksesi pulmia ja avataksesi uusia alueita kaupungissa.

  Peli sisältää yli 100 ajoneuvoa: urheiluautoja, moottoripyöriä ja lentokoneita.

  LEGO-videopelit ovat tunnettuja huumoristaan ja parodiastaan, eikä LEGO City Undercover ole poikkeus. Luvassa on runsaasti huumoria ja paljon muuta. Puhuvat hahmot ja kaupungin väkijoukot herättävät LEGO Cityn eloon.


LEGO CITY Undercover

Julkaisupäivä: 28 maaliskuu 2013
Julkaisupäivä - Nintendo Selects: 15 huhtikuu 2016
Laite: Wii U
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: TT Games
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, Miiverse

Sukulaistuotteet

LEGO CITY: Undercover
Nyt alkaa rosvojahti täysin avoimessa pelimaailmassa! LEGO® CITY Undercover saapuu Nintendo Switchille ja nyt voit...
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Näytä etsivätaitosi ja pysäytä rikolliset LEGO Cityssä ohjaamalla Chase McCainia!