fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Pelit
 • Wii U
 • New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

 • Koe uusia pelitapoja jakamalla Mario-hauskuuden muiden pelaajien kanssa. Sisältää New Super Mario Bros. U ja New Super Luigi U -pelit samalla levykkeellä.

  New Super Mario Bros. U on sivuttainvierivä tasoloikkapeli, jossa seikkaillaan Marion, Luigin, Toadin ja ensi kertaa myös Mii-hahmojen kanssa. Nyt sinulla on mahdollisuus astua Sienivaltakuntaan ja tutkia uusia maailmoja, käyttää uusia erikoiskykyjä ja kokea uusia pelitapoja.

  New Super Luigi U sisältää 82 päivitettyä kenttää, jotka tarjoavat runsaasti haasteita kokeneimmillekin tasoloikkapelien ystäville. Tässä pelissä Marion sijasta pelin pääosassa on Luigi. New Super Luigi U -pelissä on myös huomattavasti vähemmän aikaa selvittää kentät, mikä tekee pelistä entistäkin haastavamman tasoloikkaseikkailun.

  Wii U GamePad -ohjain mahdollistaa uuden tavan pelata moninpelejä. Toinen pelaaja voi hypätä mukaan peliin käyttämällä uutta Boost-pelitilaa ja luoda tasanteita auttaakseen muita pelaajia selviytymään hankalien tasojen läpi ja löytämään piilotettuja esineitä.

  Boost-pelitila helpottaa pelaajia myös ensimmäistä kertaa läpäisemään tasoja ennätysajassa. Käytä Wii U GamePad -ohjainta muokataksesi esineitä ja löydä uusia, nopeampia reittejä tasojen läpi.

  Pelaa isommalla tai pienemmällä ruudulla. Siirrä pelikuva televisiosta Wii U GamePad -ohjaimeen milloin tahansa ja jatka pelaamista samaan aikaan, kun muut katsovat televisiota.


 • Super Luigi U


  Super Mario Bros. U


New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U

Julkaisupäivä: 15 huhtikuu 2016
Julkaisupäivä - Nintendo Selects: 15 huhtikuu 2016
Laite: Wii U
Pelityyppi: Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1-5 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, Miiverse, Off-TV Play

Sukulaistuotteet

New Super Mario Bros. U
Koe uusia pelitapoja jakamalla Mario-hauskuuden muiden pelaajien kanssa.
New Super Luigi U
Luigi, uusia kenttiä ja uusia haasteita!