fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox Guard

 • Ohjaa useita kameroita suojellaksesi Grippy Toadia ja hänen kallisarvoista kaivosaluettaan hyökkääviltä roboteilta Wii U:n Star Fox Guard -pelissä.

  Slippy Toadin setä Grippy on kiireinen kerätessään harvinaisia metalleja avaruudessa, mutta hänellä on ongelma. Kaikenlaiset viholliset hyökkäävät nimittäin hänen kimppuunsa! Käytä Slippyn uutta keksintöä pysäyttääksesi vihollisjoukot, jotta he jättäisivät Grippyn rauhaan! Käytä 12 kameraa asettamalla ne eri paikkoihin löytääksesi kaivosaluetta lähestyvät viholliset ja hyökkää niitä vastaan. Käytä televisioruutua ja Wii U GamePad -peliohjainta yhdessä selvittääksesi, missä viholliset ovat ja tuhoa ne!

  Voit myös muokata vihollisten sijaintia ja ladata nämä viholliskuviot verkkoon, jolloin muut voivat pelata kenttääsi. Voit pelata uusilla tavoilla keräämällä harvinaisia metalleja, kun lataat kenttiä ja myös hankkia harvinaisia metalleja pelaamalla muiden pelaajien kenttiä. Kun selvität tehtäviä, saat myös harvinaisia metalleja, jotta voit avata uusia tehtäviä ja kameroita, joilla on erilaisia ominaisuuksia. Peli sisältää mm. kameroita, jotka hidastavat vihollisten vauhtia tai jäädyttävät ne. My Squad Mode -pelitilassa voit ladata erilaisia vihollisten sijaintikuvioita verkkoon, jolloin muut pelaajat ympäri maailmaa voivat pelata tekemiäsi kenttiä tai kokeilla itse muiden pelaajien tekemiä kenttiä.

 • No. 06 Fox McCloud
  Star Fox -tiimin johtaja ja todellinen ässä Arwing-aluksella lentämisessä. Hän on pelastanut Lylat-järjestelmän...
  No. 52 Falco
  Falco voi tuntua hieman ylivoimaiselta. Hän kuuluu Star Fox -tiimiin ja yhdessä Foxin kanssa hän matkustaa ympäri...

  Disclaimer


Star Fox Guard

Julkaisupäivä: 22 huhtikuu 2016
Laite: Wii U
Pelityyppi: Toiminta, Pulmapeli, Strategia
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
amiibo:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, amiibo, Saatavilla vain Nintendo eShopista

Sukulaistuotteet

Star Fox Zero
Fox, Falco, Peppy ja Slippy ovat palanneet uudessa toimintaseikkailussa Wii U:lle! Star Fox Zero on uusi alku Star Fox...
 • Star Fox Zero
  Fox, Falco, Peppy ja Slippy ovat palanneet uudessa toimintaseikkailussa Wii U:lle! Star Fox Zero on uusi alku Star Fox...