fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox Zero

 • Fox, Falco, Peppy ja Slippy ovat palanneet uudessa toimintaseikkailussa Wii U:lle! Star Fox Zero on uusi alku Star Fox -sarjalle.

  Star Fox Zero sisältää ainutlaatuisen ohjaustavan, joka hyödyntää sekä TV-ruutua että Wii U GamePad -peliohjaimen ruutua.

  Star Fox Zero muuttaa Wii U GamePad -peliohjaimen Fox McCloudin Arwing-aluksen ohjaamon näkymäksi. TV näyttää kuvakulmaa Arwing-aluksen takaa ja pelaajat voivat myös käyttää Wii U GamePad -peliohjaimen liiketunnistimia tähdätäkseen vihollisia. Pelaajat voivat vaihtaa Arwing- ja Landmaster tank -aluksen välillä painiketta painamalla, ja peli esittelee myös uuden helikopterialuksen. Uudessa kaksinpelitilassa toinen pelaaja voi lentää Arwing-aluksella samalla, kun toinen pelaaja tähtää ja ampuu vihollisia.

  Star Fox Zero -pelissä voit ohjata Arwing-alusta vauhtia ja toimintaa täynnä olevien kenttien läpi. Käytä televisioruutua saadaksesi laajan elokuvamaisen kuvakulman samalla, kun käytät Wii U GamePad -peliohjaimen näyttöä tähdätäksesi ja ampuaksesi ruudulla olevat viholliset. Kahden näytön ansiosta sinulla on entistä enemmän mahdollisuuksia kokea täysin ainutlaatuisia pelikokemuksia. Voit myös tarvittaessa harjoitella lentämistä erillisissä harjoittelutehtävissä.

  Kun olet valmis, on aika lähteä selvittämään oikeita tehtäviä. Tulet huomaamaan, että peli sisältää paljon löydettävää ja avattavaa. Kokeile palata jo selvittämiisi tehtäviin löytääksesi asioita, joita et välttämättä ensimmäisellä kerralla huomannut. Tulet yllättymään ja huomaamaan, että tietyissä kentissä on vaihtoehtoisia reittejä ja haasteita.

  Jos omistat Falco amiibo-figuurin, voit saada käyttöösi Black Arwing -aluksen pelissä. Sillä on tehokkaat aseet, mutta se ei kestä yhtä paljon vahinkoa, joten se on selvästi alus kaikille, jotka haluavat lisää haasteita. Jos sinulla on Fox amiibo-figuuri, voit avata Arwing-aluksen, joka näyttää aivan alkuperäisen Super Nintendon Star Fox -pelin alukselta ja pelikokemusta täydentää ensimmäisessä Corneria-kentässä käytetty musiikki.

  Ostamalla Star Fox Zero -pelin pääset kokeilemaan Star Fox Guard -pelin demoversiota. Tämän demoversion tallennetut tiedot on mahdollista siirtää myöhemmin Star Fox Guard -pelin kokoversioon, jos päätät ostaa myös sen.

 • No. 06 Fox McCloud
  Star Fox -tiimin johtaja ja todellinen ässä Arwing-aluksella lentämisessä. Hän on pelastanut Lylat-järjestelmän...
  No. 52 Falco
  Falco voi tuntua hieman ylivoimaiselta. Hän kuuluu Star Fox -tiimiin ja yhdessä Foxin kanssa hän matkustaa ympäri...

  Disclaimer


Star Fox Zero

Julkaisupäivä: 22 huhtikuu 2016
Laite: Wii U
Pelityyppi: Toiminta, Räiskintä
Pelaajamäärä: 1-2 paikallisesti
Moninpelitilat: Co-Op
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
amiibo:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: PlatinumGames
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: amiibo

Sukulaistuotteet

Star Fox Guard
Ohjaa useita kameroita suojellaksesi Grippy Toadia ja hänen kallisarvoista kaivosaluettaan hyökkääviltä roboteilta Wii...
 • Star Fox Guard
  Ohjaa useita kameroita suojellaksesi Grippy Toadia ja hänen kallisarvoista kaivosaluettaan hyökkääviltä roboteilta Wii...