fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

SteamWorld Collection

 • SteamWorld Dig ja SteamWorld Heist -pelit saatavilla ensimmäistä kertaa samalla pelilevykkeellä! Mukana myös SteamWorld Heist The Outsider -lisäsisältö, joka tuo peliin uuden liittolaisen, jolla on salaperäinen menneisyys sekä uusia tehtäviä, jotka sisältävät täysin uusia aseita, varusteita ja uusia upeita päähineitä.

  SteamWorld Dig

  Steamworld Dig on tasohyppelyä ja seikkailua yhdistävä kaivospeli Metroidvania-vaikutteilla. Ohjaat Rusty-hahmoa, joka on yksinäinen kaivoshöyryrobotti, joka saapuu vanhaan kaivoskylään. Kaiva tiesi läpi vanhan maan keräten rikkauksia ja samalla paljastaen muinaisen uhan, joka vaanii maan alla...

  Tutki maanalaista maailmaa täynnä salaisuuksia, aarteita ja kauhuja ja löydä ihmissivilisaation jäänteet. Kartta ja muut pelitilanteen tiedot näkyvät Wii U GamePad -peliohjaimen näytöllä ja voit käyttää Off-TV Play -ominaisuutta jatkaaksesi kaivamista Wii U GamePad -peliohjaimella, vaikka televisio on muussa käytössä tai pois päältä.

  • Rikas maailma höyrykäyttöisiä robotteja, Steampunkin ja lännen teemojen inspiroimana.
  • Tutki maanalaista maailmaa täynnä salaisuuksia, aarteita ja kauhua.
  • Löydä ihmisten sivilisaation jäänteitä.
  • Satunnaisesti muokkautuvat maailmat muuttuvalla pelattavuudella.
  • Hienoa HD-grafiikkaa. Kartta ja muut pelitilanteen tiedot näkyvät Wii U GamePad -peliohjaimessa.
  • Off-TV pelaaminen. Voit jatkaa kaivamista, vaikka TV on muussa käytössä tai pois päältä.

  SteamWorld Heist

  SteamWorld Heist -pelissä komennat höyrykäyttöistä merirosvomiehistöä useissa eeppisissä ja taktikointia vaativissa tehtävissä. Se on ainutlaatuinen vuoropohjainen strategiapeli: Tähtäät manuaalisesti robottiesi aseilla, mikä mahdollistaa erittäin tarkkoja laukauksia ja kimpoavia luoteja pelin kentillä!

  Kapteenina astut vihollisten aluksiin, joissa voit kerätä ryöstösaaliit ja raivata tiesi läpi vihollisjoukkojen. Voita kohtaamasi haasteet päivittämällä joukkojasi ainutlaatuisilla kyvyillä, aseilla ja jopa tyylikkäillä hatuilla!


SteamWorld Collection

Julkaisupäivä: 30 syyskuu 2016
Laite: Wii U
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu, Tasoloikka, Strategia
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Image & Form
Jakelija: Bergsala