Nintendo logotype

Super Mario Maker

 • Vihdoinkin sinulla on mahdollisuus luoda omia Mario-tasoja! Loputtomasti uusia tasoja sisältävä Super Mario Maker tarjoaa runsaasti Mario-hauskuutta, josta kuka tahansa voi nauttia pelikokemuksesta riippumatta.

  Super Mario Maker tarjoaa mahdollisuuden kokea Super Mario Bros. -unelman. Ensimmäistä kertaa Mario-pelisarjan historiassa voit suunnitella omia kaksiulotteisia Mario-tasoja Wii U GamePad -peliohjaimen avulla. Aseta palikoita ja vihollisia mihin tahansa ja pelaa taso loppuun saakka. Napauttamalla ikonia voit jopa vaihtaa pelin ulkoasua esimerkiksi klassisen 8-bittisen Super Mario Bros. -ulkoasun ja uuden New Super Mario Bros. U -ulkoasun välillä. Anna luovuuden virrata ja rakenna omia maailmoja. Super Mario Maker on myös yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa. Pelin mukana tulee kirja, joka sisältää kuvia siitä millaisia loputtomia mahdollisuuksia Super Mario Maker tarjoaa pelaajille.

  • Pelaa Mario-peliä, joka ei lopu koskaan. Yhdistämällä Wii U:n internetiin voit ladata ja pelata muiden pelaajien luomia tasoja! Peli sisältää myös 100 tasoa, joita voit pelata ilman internet-yhteyttä.
  • Rakenna omia tasoja. Anna mielikuvituksesi lentää ja katso, mitä kaikenlaista voit keksiä ja luoda tasoeditorin avulla.
  • Jaa luomuksesi muille pelaajille! Jos lataat oman tasosi verkkoon, muut pelaajat ympäri maailmaa voivat kokeilla sitä itse! Tutustu useisiin yllättäviin, haastaviin ja hauskoihin tasoihin. Voit jopa muokata muiden pelaajien luomuksia lisäämällä niihin omia ideoitasi ja luoda jotain uutta ja tuoretta!
  • Super Mario Maker + amiibo! Jos käytät yhteensopivaa amiibo-figuuria kuten Wii Fit Trainer -figuuria, Mario voi muuttua Wii Fit Trainer -hahmoksi, kun hän poimii mysteerisienen.

Super Mario Maker

Julkaisupäivä
11 syyskuu 2015
Laite
Wii U
Pelityyppi
Tasoloikka, Muut
Pelaajamäärä
1 paikallisesti
Yhteensopivat ohjaimet
PEGI
amiibo
Luettava
Kehittäjä
Nintendo
Jakelija
Bergsala
Tekstityskieli
Ominaisuudet
amiibo

Sukulaistuotteet

Super Mario Maker for Nintendo 3DS
Super Mario Maker Nintendo 3DS:lle! Nyt myös Nintendo 3DS -käsikonsoleilla pelaavat saavat mahdollisuuden luoda omia...
Wii U Mario Maker Premium Pack
Musta Wii U -pelikonsoli, jossa on 32 GB sisäistä flash-muistia ja musta Wii U GamePad -peliohjain. Mukana myös luova...

Saatat pitää...

 • Mario Kart 8 esittelee antigravitaatio-ominaisuuden, jonka ansiosta ajoneuvot pystyvät kisaamaan ensimmäistä kertaa...
 • Lankakeräpalloissa piilee mahtavia voimia! Lähde ystäväsi kanssa seikkailemaan läpi villin lankakerämaailman Yoshin...
 • Koe mahtavia Pokémon-taisteluita ja valitse taistelijasi Pokémon-maailman parhaista hahmoista!
 • Näytä etsivätaitosi ja pysäytä rikolliset LEGO Cityssä ohjaamalla Chase McCainia!