fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 • Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi The Legend of Zelda -peleistä ja astu maailmaan, joka on täynnä seikkailuja ja tutkimista. The Legend of Zelda: Breath of the Wild rikkoo tämän arvostetun pelisarjan rajoja.

  The Legend of Zelda -pelisarjan uusin osa esittelee ensimmäisen aidon avoimen maailman pelisarjan historiassa. Pelaajat voivat seikkailla Hyrule-maailmassa tai lähteä vaikka tutkimusmatkalle kaukaisille vuorille, jos he haluavat. Pelaajat voivat mennä mihin tahansa näkemäänsä paikkaan mistä tahansa suunnasta. Tämä on yksi tapa, jolla peli eroaa pelisarjan tutuista säännöistä ja se esittelee täysin uusia pelitapoja.

  Vuoden 2016 E3-messuilla Los Angelesissa saimme nähdä ensimmäistä kertaa pelikuvaa tulevasta The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelistä. Nintendo esitteli valtavaa avointa maailmaa, joka näytti lähes loputtomalta. Pian pääset tutkimaan Hyrulea kaikessa rauhassa ja valitsemaan oman reittisi läpi seikkailun.

  Uusin seikkailu vie The Legend of Zelda -sarjan täysin uudelle tasolle rikkomalla useita sarjan aikaisemmissa peleissä esiintyneitä kaavoja. Esimerkiksi monet pelin pienemmät viholliset eivät enää ole hajallaan satunnaisesti ympäri maailmaa kuten aikaisemmissa peleissä. Tässä seikkailussa tulet huomaamaan, että tietyt viholliset elävät isommissa ryhmissä. Toinen uusi ominaisuus on, että Link voi nyt kiivetä. Hän voi kiivetä torneja ja muita korkeita rakennuksia pitkin. Hän voi kiivetä jopa korkean vuoren huipulle ja saada aivan upean näkymän. Korkealla vuoren huipulla ollessaan Link voi päästä helposti alas riippuliitimen avulla. Jos haluat mieluummin liukua alas Linkin kilven päällä seisten, se on myös mahdollista.

  Vihollisten löytäminen ja voittaminen on tärkeää. Voit halutessasi välttää niiden kohtaamisen, mutta jos haluat löytää uusia aseita, sinun täytyy voittaa ainakin osa vihollisista. Ruoka auttaa Linkiä saamaan takaisin menetyt sydämet ja antaa hänelle lisää voimia. Aivan kuten pelin nimikin kertoo, luonto on tärkeässä osassa tässä pelissä. On tärkeää tarkkailla säätä ja lämpötilaa, sillä ne vaikuttavat Linkin kykyyn selviytyä tässä valtavassa maailmassa. Sade ja salamat saattavat koitua Linkin kohtaloksi. Pukeudu lämpimästi, jos on kylmä tai hieman kevyemmin, jos on todella kuuma.

  Peli sisältää monia paikkoja, joista voi löytää aarteita, pulmia ja seikkailuja. Noin 100 Shrines of Trialsia odottaa sinua ja voit tutkia niitä missä tahansa järjestyksessä. Monilla pulmilla on useita eri ratkaisutapoja ja ne sisältävät paljon salaisuuksia.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild on yhteensopiva kolmen uuden, tätä peliä varten kehitetyn amiibo-figuurin kanssa. Ensimmäinen näistä on jousipyssyllä varustettu Link ("Archer"), toinen on hevosen selässä ratsastava Link ("Rider") ja kolmas on "Guardian". Jälkimmäinen on ensimmäinen amiibo, jolla on liikkuvia osia. Näiden lisäksi voit myös käyttää Wolf Link amiibo-figuuria. Kun käytät sitä, Wolf Link ilmestyy peliin ja hyökkää vihollisten kimppuun. Wolf Linkillä on kolme sydäntä ja kun ne loppuvat, Wolf Link katoaa.


 • screenshots


  DLC1 - Final in-game graphics may vary

 • No. 5 Link
  Hyrulen vihreäasuinen sankari, jolla on rohkeuden triovoima. Todellinen miekkataistelija, joka hallitsee myös useita...
  No. 13 Zelda
  Hyrulen prinsessa, jolla on viisauden triovoima. Zeldan täytyy jatkuvasti puolustautua pahuutta vastaan, joka yrittää...
  No. 22 Toon Link
  Yksi Linkin monista reinkarnaatioista. Toon Link on peräisin Hyrulen Wind Waker -versiosta ja hänellä on...
  No. 23 Sheik
  Sheik on prinsessa Zeldan alter ego Ocarina of Time -pelistä. Sheik on nopea ja sulavaliikkeinen ja todellinen...
  No. 41 Ganondorf
  The Legend of Zelda -sarjan päävihollinen, jolla on vallan triovoima. Ganondorf etsii aina muita triovoimia ja uhkaa...
  Wolf Link
  The Legend of Zelda: Twilight Princess -pelissä Link muuttuu sudeksi Twilight Realmissa ja Midna johdattaa häntä läpi...
  Link (Archer)
  Nuori mies Hyrulesta, joka saa usein tehtäväkseen pelastaa valtakunnan ja prinsessan nimeltä Zelda. Suurella...
  Link (Rider)
  Nuori mies Hyrulesta, joka saa usein tehtäväkseen pelastaa valtakunnan ja prinsessan nimeltä Zelda. Suurella...
  Guardian
  Guardian on täysin uudentyyppinen vihollinen, joka esiintyy The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelissä. Nämä...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Näin hienolta Link näytti The Legend of Zelda: The Wind Waker -pelissä. Tässä pelissä Link eli hyvin rauhallista elämää...
  Link (The Legend of Zelda)
  Tämä amiibo edustaa 3D-versiota 8-bittisestä Linkistä, joka on tuttu klassisesta The Legend of Zelda -pelistä, joka...
  Zelda (The Wind Waker)
  Prinsessa Zelda The Legend of Zelda: The Wind Waker -pelistä tutussa tyylikkäässä prinsessamekossaan.
  Link (Ocarina of Time)
  Tässä amiibo-figuurissa näkyy Link, joka on tuttu klassisesta The Legend of Zelda: Ocarina of Time -pelistä, kun hän on...
  Zelda
  Tässä Zelda kantaa niin kutsuttua Sheikah Slatea, joka on erittäin tärkeä esine The Legend of Zelda: Breath of the Wild...
  Bokoblin
  Nämä olennot ovat esiintyneet useissa eri The Legend of Zelda -peleissä, mutta ne eivät ole koskaan aikaisemmin olleet...
  Link (Majora’s Mask)
  Yrittäessään pelastaa Termina-maailman uhkaavalta tuholta The Legend of Zelda: Majora's Mask -pelissä Linkin täytyy...
  Link (Skyward Sword)
  The Legend of Zelda: Skyward Sword -pelissä Link asuu leijuvalla saarella, joka sijaitsee erittäin korkealla...
  Link (Twilight Princess)
  Tältä Link näyttää The Legend of Zelda: Twilight Princess -pelissä, jossa hän liittoutuu salaperäisen Midna-olennon...
  Zora Champion Mipha
  Yksi neljästä The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin amiibo-figuurista, joka sisältyy Champions Pack -pakettiin.
  Gerudo Champion Urbosa
  Yksi neljästä The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin amiibo-figuurista, joka sisältyy Champions Pack -pakettiin.
  Goron Champion Daruk
  Yksi neljästä The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin amiibo-figuurista, joka sisältyy Champions Pack -pakettiin.
  Rito Champion Revali
  Yksi neljästä The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin amiibo-figuurista, joka sisältyy Champions Pack -pakettiin.
  Champions Pack
  Paketti sisältää neljä amiibo-figuuria The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelistä.
  Link
  Sankari Link The Legend of Zelda: Link's Awakening -pelistä.
  Zelda & Loftwing
  Linkin lapsuudenystävä Zelda ja hänen luotettava, sininen Loftwing-lintu.

  Disclaimer


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Julkaisupäivä: 03 maaliskuu 2017
Laite: Wii U
Pelityyppi: Toiminta, Seikkailu
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
amiibo:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: amiibo

Sukulaistuotteet

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi The Legend of Zelda -peleistä ja astu maailmaan, joka on täynnä seikkailuja ja...