fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Tokyo Mirage Sessions #FE

 • Valmistaudu uuteen roolipeliin, jossa näyttävät taistelut, muoti ja musiikki ovat suuressa roolissa. Tokyo Mirage Sessions #FE on kahden legendaarisen pelisarjan eeppinen sekoitus.

  RPG-mestari Atlus on tehnyt taktisen, vuoropohjaisen roolipelin, joka sijoittuu nykyajan Tokioon ja se sekoittaa japanilaista kulttuuria ja tähteyttä virkistävällä tavalla. Peli on energinen kokemus, joka sisältää selkeitä vaikutteita Fire Emblem- ja Shin Megami Tensei -pelisarjoista. Monet pelin sisältämistä paikoista ovat todellisia paikkoja Tokiossa.

  Tokyo Mirage Sessions #FE -pelissä seurataan joukkoa japanilaisia nuoria, joka koostuu koululaisesta nimeltään Itsuki Aoi, hänen ystävästä Touma Akagista ja Tsubasa Oribesta, joka haaveilee tulevansa suureksi poptähdeksi. Kun vihamieliset ”Mirages”-olennot hyökkäävät Tokioon metsästämään suuren potentiaalin omaavia ihmisiä, nuoret joutuvat tulilinjalle. Mirages-olennot ovat peräisin toisesta ulottuvuudesta nimeltään Idolasphere ja he onnistuvat kidnappaamaan Tsubasan, mutta Itsuki Aoin ja Fire Emblem -hahmojen Chromin ja Caedan avustuksella hän onnistuu pääsemään pois Idolaspherestä. Kun he palaavat todelliseen maailmaan, Talent Agency Fortuna Entertainment värvää heidät taistelemaan ”Mirages”-olentoja vastaan.

  Pelin edetessä tulet pelaamaan eri teemoilla varustetuilla tasoilla, kun taistelet Mirages-olentoja vastaan. Taistelut ovat strategisia ja vuoropohjaisia ja sinun täytyy löytää vihollisesi heikkoudet taistelun aikana. Tulet huomaamaan paljon viittauksia Fire Emblem -pelisarjaan. Jos pidät näyttävistä erikoisliikkeistä, tulet olemaan positiivisesti yllättynyt, sillä tämä peli sisältää paljon sellaisia.

  Peli sisältää alkuperäiset japanilaiset ääninäyttelijät (englanninkielisellä tekstityksellä) ja pelin soundtrackista vastaa japanilainen Avex. Tämä luo täydellisen tunnelman, sillä peli sijoittuu nykyajan Tokioon.

  Samana päivänä, kun Tokyo Mirage Sessions #FE -pelin perusversio saapuu kauppoihin, pelistä julkaistaan myös rajoitettu keräilyversio nimeltään Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition. Tämä keräilyversio sisältää pelin lisäksi taidekirjan, Special Vocal Selection CD-levyn, laulukortteja, tarroja ja tulevaa DLC-lisäsisältöä varten olevan latauskoodin. Lisäsisältö koostuu kolmesta paketista, jotka sisältävät lisää kenttiä ja uusia vaatteita. Tämä DLC tulee myös olemaan saatavilla erikseen Nintendo eShopin kautta.


Tokyo Mirage Sessions #FE

Julkaisupäivä: 24 kesäkuu 2016
Laite: Wii U
Pelityyppi: Roolipeli
Pelaajamäärä: 1 paikallisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: ATLUS
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Maksullinen DLC