fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

  • Paholainen on kirjaimellisesti kaiverrettu tähän Nintendo Switch -konsoliin!

    Uskomattoman upean, Diablo III -artworkilla koristellun Nintendo Switch -konsolin lisäksi tämä paketti sisältää myös Blizzardin legendaarisen Diablo III: Eternal Collection -pelin ja hienon kantolaukun, joka on koristeltu Diablo III -teemalla.

    Diablo III: Eternal Collection sisältää koko klassisen pelin sekä Rise of the Necromancer ja Reaper of Souls -laajennukset. Lisäksi fanit, jotka pelaavat Nintendo Switch -versiota, saavat pelissä myös esineitä, jotka ovat saatavilla ainoastaan tässä versiossa. Nämä esineet ovat The Legend of Zelda -sarjasta tuttuja asioita, kuten esimerkiksi Ganondorf Transmog Armor, Cucco-apuri ja Golden Triforce Portrait Frame.

    Diablo III: Eternal Collection -pelissä pelaajat voivat valita seitsemästä eri luokasta. Voit olla esimerkiksi barbaari, demoninmetsästäjä, munkki tai velho. Sitten on lähdettävä pimeään ja ikimuistoiseen seikkailuun, jossa tuhotaan demoneja ja löydetään paljon aarteita. Tämä on peli, jota on ylistetty tyylistään ja pelattavuudestaan, mutta se sopii myös täydellisesti pelattavaksi TV:n edessä sekä pelattavaksi missä tahansa Nintendo Switchillä.


  • Carrying Case


Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

Julkaisupäivä: 02 marraskuu 2018
Laite: Nintendo Switch
PEGI:
Julkaisija: Blizzard