nintendo logo

Yksityisyydensuoja

Oy Bergsala AB kunnioittaa kävijöiden yksityisyyttä ja suojaa tietoja, jotka saamme teiltä. Lue tämä tietosuojakäytäntö saadaksesi lisätietoja.

Oy Bergsala AB omistaa useita verkkotunnuksia ja voi lisätä sivustoja tarpeen vaatiessa. Huomioi, että tämä käytäntö koskee vain sivustoja, joiden julkaisija ja ylläpitäjä on Oy Bergsala AB, ei sivustoja, joihin linkitämme. Voimme myös joskus käyttää kolmansia osapuolia keräämään tietoja kävijöistämme. Tällaisissa tapauksissa käytäntö koskee myös kyseisiä yrityksiä.

Millaisia tietoja kerätään?

Jos haluat tilata uutiskirjeen, osallistua kilpailuihin tai vastata kyselyihin, sinun täytyy kirjoittaa muun muassa nimesi, ikäsi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Käytäntömme alle 16-vuotiaiden lasten osalta

Oy Bergsala AB rohkaisee vanhempia tai muita aikuisia olemaan yhdessä alaikäisten lastensa kanssa, kun he ovat verkkosivuilla. Vanhempien tulisi varmistaa, että lapset eivät koskaan anna oikeaa nimeään, osoitettaan tai puhelinnumeroaan internetissä ilman lupaa. Suosittelemme, että huoltajat antavat etukäteen suostumuksensa, jos alle 16-vuotiaat lapset osallistuvat aktiviteetteihin verkkosivuilla, jotka edellyttävät rekisteröitymistä.

Mitä tapahtuu antamillesi tiedoille?

Antamiesi tietojan avulla voimme lähettää sinulle uutiskirjeitä (jos olet tilannut uutiskirjeen), muistuttaa uusista tuotteista, palveluista, erikoistarjouksista, kilpailuista tai muusta toiminnasta. Tällaiset tiedot lähetetään sähköpostitse. Bergsala ei välitä tietoja kolmansille osapuolille, käytämme tietoja ainoastaan omaan käyttöön. Voimme myös käyttää kerättyjä tietoja tehdäksemme kohderyhmätutkimuksia, jotta voimme jatkuvasti parantaa sivustoamme vastataksemme paremmin vieraiden vaatimuksiin ja toiveisiin. Voimme myös luoda käyttäjäprofiileja, jotta voimme esimerkiksi nähdä, mitkä ovat suosikkipelejäsi ja millaista tietoa haluat saada sivustoiltamme.

Sähköpostikirjeenvaihto Oy Bergsala AB:n kanssa

Koska sähköpostiosoitteesta voi tunnistaa henkilön, nämä tiedot on suojattu turvalliseen sähköpostijärjestelmään ja vain harvoilla Bergsalan työntekijöillä on pääsy siihen. Useimmat viestit poistetaan vastaamisen jälkeen. Oy Bergsala AB kerää ainoastaan tietoja, jotka ovat tarpeellisia liiketoimintamme kannalta ja me vastaamme siitä, että pidämme tiedot turvassa ja takaamme yksityisyytesi. Tämä koskee myös tapauksia, joissa kolmas osapuoli lähettää esimerkiksi tietoja meidän tuotteista.

Suomen lakia sovelletaan

Verkkosivujemme säännöt on suunniteltu Suomen lakien ja määräysten mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää verkkosivujemme säännöistä, voit ottaa yhteyttä meihin.

amiibo Rosalina