fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Tuki
  • Tarvitsen apua Nintendo DS -käsikonsolin käytössä

Tarvitsen apua Nintendo DS -käsikonsolin käytössä

Onko sinulla ongelmia Nintendo DS/Lite/i -käsikonsolissa, tai onko se lakannut toimimasta syystä tai toisesta? Lue seuraavat kohdat ja katso, jos voit ratkaista ongelman itse ennen lähettämättä käsikonsoliasi huoltoon.

Nintendo DS/DS Lite

Nintendo DS:n kosketusnäyttö ei toimi. (Huomioi, että tämä ei koske DS Liteä)

Jos sinulla on vanhempi malli Nintendo DS -käsikonsolista, saattaa olla, että käsikonsolin ja kosketusnäytön väliin on joutunut likaa. Kokeile poistaa lika käsikonsolin ja kosketusnäytön välistä. Kokeile myös kalibroida kosketusnäyttö. Lisätietoja käyttöohjeissa.

Minun DS/DS Lite ei lue Game Boy -pelejä/DS-pelejä

Käsikonsolin peliportissa on todennäköisesti likaa (kontaktipinnat). Kokeile asettaa peli käsikonsoliin ja ottaa se pois, toista tämä n. 20 kertaa ”jauhaaksesi” kontaktipintoja sekä pelissä että käsikonsolissa. Saattaa myös olla niin, että pinnit ovat vääntyneet tai vaurioituneet muulla tavalla. Takuu ei kata tällaisia tapauksia. Ota yhteyttä Bergsalan huoltoon saadaksesi huoltoarvion.

Minun DS/DS Lite -käsikonsolissa on yksi tai useampi kuollut pikseli

Nintendon suositus on, että pelaamista jatketaan n. 2 viikkoa. Jos olet edelleen tyytymätön tuotteeseen, voit ottaa yhteyttä jälleenmyyjään/Bergsalan huoltoon saadaksesi lisätietoja.

Fyysisiä vaurioita käsikonsolissa

Takuu ei valitettavasti kata tällaisia tapauksia. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai Bergsalan huoltoon saadaksesi huoltoarvion.

Minun Nintendo DS/DS Lite ei lataudu. Latausvalo vilkkuu.

Tämä johtuu yleensä, että käsikonsolissa on jonkinlainen kosteusvaurio. Poista ensin paristokotelon kansi ja tarkista paristokotelossa oleva pieni paperi. Sen pitäisi olla valkoinen paperi, jossa on vaaleanpunaisia pisteitä. Jos se on altistunut kosteudelle, paperi on täysin vaaleanpunainen. Kosteusvaurioituneita laitteita ei valitettavasti kannata korjata.

Minun näyttö on täysin valkoinen / Minun näytössä on suuria mustia pisteitä.

LCD-näyttö on suurella todennäköisyydellä altistunut ulkoisille vaurioille ja se täytyy vaihtaa. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai Bergsalan huoltoon saadaksesi huoltoarvion.

Jos et ole vieläkään saanut konsoliasi toimimaan, sinun kannattaa lähettää sähköpostia Bergsalan huoltoon