nintendo logo

• Tuki
  • Kuinka voin skannata QR-koodin?

Kuinka voin skannata QR-koodin?

Tarvitset Nintendo 3DS -käsikonsolin ja laajakaistayhteyden voidaksesi skannata QR-koodin.

• Käynnistä Nintendo 3DS ja varmista, että olet HOME Menussa (näyttö, joka ilmestyy heti, kun käynnistät konsolin)
  • Pidä L- tai R-painiketta pohjassa hetken aikaa, jolloin kameratoiminto käynnistyy (tämä ei ole sama asia kuin Nintendo 3DS Camera -sovelluksen käynnistäminen)
  • Osoita kosketusnäytön vasemmalla puolella olevaa pientä ikonia, joka näyttää pieneltä shakkilaudalta
  • Osoita kameroilla kohti QR-koodia ja skannaa

QR Code on DENSO WAVE INCORPORATEDin rekisteröimä tavaramerkki Japanissa ja muissa maissa.