nintendo logo

• Tuki
  • Kuinka päivitän Nintendo 3DS -käsikonsolini?

Kuinka päivitän Nintendo 3DS -käsikonsolini?

Nintendo pyrkii aina parantamaan ja laajentamaan konsoliensa käyttäjäystävällisyyttä voidakseen tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen. Voit ladata ohjelmiston konsolille internetin kautta.

Suosittelemme, että yrität aina pitää Nintendo 3DS -käsikonsolisi päivitettynä uusimmilla päivityksillä. Voit tehdä tämän noudattamalla alla olevia ohjeita.

• Avaa "System Settings" "HOME-valikossa".
  • Valitse "OTHER SETTINGS".
  • Selaa oikealle ja valitse "SYSTEM UPDATE".

Huomioi, että tarvitset langattoman internet-yhteyden voidaksesi ladata päivityksiä.