fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Yleisimpiä kysymyksiä amiibo-figuureista

Stämningsbild med amiibo

Mietitkö, mitä amiibot ovat, kuinka niitä käytetään ja missä peleissä ne toimivat? Täältä löydät vastaukset joihinkin yleisimpiin kysymyksiin.

Mikä amiibo on?

amiibot ovat interaktiivisia keräilyfiguureja ja kortteja, jotka voivat antaa lisäsisältöä ja muita toimintoja yhteensopivissa peleissä. Se, mitä amiibo tekee, riippuu siitä missä pelissä käytät sitä. Mario Kart 8 -pelissä amiibo-figuurien avulla saat uusia asuja Mii-hahmollesi ja Super Smash Bros. for Wii U/Nintendo 3DS -pelissä saat mahdollisuuden harjoitella amiibo-figuurin kanssa ja taistella sitä vastaan tai sen kanssa.

faq amiibo what can amiibo do

Mitä tarvitsen voidakseni käyttää amiiboa?

Jos sinulla on jo amiibo, tarvitset ainoastaan pelin, joka on yhteensopiva amiibojen kanssa voidaksesi pelata New Nintendo 3DS/XL ja Wii U -konsolilla. Jos haluat käyttää amiiboja Nintendo 3DS/XL tai Nintendo 2DS -konsolilla, tarvitset lisätarvikkeen nimeltään Nintendo NFC Reader/Writer, joka myydään erikseen.

faq amiibo what you need

Miten saan selville, mitkä pelit ovat yhteensopivia amiibojen kanssa?

Lisätietoja tulossa

Lisätietoja tulossa

Ovatko kaikki amiibot yhteensopivia kaikkien pelien kanssa?

Ei, amiibot ovat yhteensopivia ainoastaan tiettyjen pelien kanssa.

Jotkut yhteensopivat pelit vaativat ohjelmistopäivityksen ennen kuin niitä voidaan käyttää amiibojen kanssa.

Voinko pelata amiibo-yhteensopivia pelejä, vaikka en omista amiiboja?

Kyllä, voit pelata amiibo-yhteensopivia pelejä vaikka sinulla ei olisikaan amiiboja. Et voi kuitenkaan käyttää silloin materiaalia, jonka saa avattua ainoastaan amiibojen avulla.

On olemassa muutamia pelejä, jotka vaativat toimiakseen amiiboja kuten esimerkiksi amiibo Touch & Play: Nintendo Classics Highlights. Löydät lisätietoja amiibojen käyttötavoista kunkin pelin tuotesivulta.

Jos tallennan tietoja amiibo-figuuriin, tarkoittaako se, että en voi käyttää sitä muissa peleissä?

On olemassa kahdenlaisia amiibo-yhteensopivia pelejä: sellaisia, jotka voivat lukea/kirjoittaa ja sellaisia, jotka voivat ainoastaan lukea. Pelit, jotka ovat tyyppiä lue/kirjoita, voivat sekä tallentaa ja lukea tietoja amiibosta toisin kuin sellaiset pelit, jotka voivat ainoastaan lukea tietoja amiibosta.

Jos käytät amiiboa pelissä, joka sisältää lue/kirjoita-toiminnon, kuten esimerkiksi Super Smash Bros. for Wii U, voit silti käyttää samaa amiiboa muissa peleissä, jotka sisältävät ainoastaan luku-toiminnon kuten esimerkiksi Mario Kart 8.

Samassa amiibossa voi olla ainoastaan yhden lue/kirjoita-toiminnon sisältävän pelin tallennetut tiedot kerrallaan. Voidaksesi tallentaa tietoja amiibo-figuuriin, jossa on jo yhden lue/kirjoita-toiminnon sisältävän pelin tallennetut tiedot, sinun täytyy ensin poistaa aikaisemmat tiedot figuurista. Voit poistaa tietoja amiibosta menemällä "amiibo settings" -osioon Wii U:n järjestelmäasetuksissa ja HOME Menu -valikon asetuksissa Nintendo 3DS -tuoteperheen konsoleilla.

 

Mitä voin muuttaa "amiibo settings" -osiossa Wii U:n järjestelmäasetuksissa, ja Home Menu -valikon asetuksissa Nintendo 3DS:llä?

Voit rekisteröidä nimimerkin ja liittää Mii-hahmon amiibo-figuuriin valitsemalla "Register Owner and Nickname"

Valitsemalla "Delete amiibo Game Data" -vaihtoehdon voit poistaa tietoja amiibo-figuurista. Tämän vaihtoehdon avulla voit tallentaa tietoja toisesta pelistä, joka sisältää lue/kirjoita-toiminnon.

Tämän lisäksi voit poistaa kaikki tiedot amiibo-figuurista, mukaan lukien nimimerkin ja Mii-tiedot valitsemalla "Reset amiibo" -vaihtoehdon.

Kuinka paljoa tietoa amiibo-figuuriin voi tallentaa?

Voit tallentaa amiibo-figuuriin ainoastaan yhden lue/kirjoita-toiminnon sisältävän pelin tiedot kerrallaan. Voidaksesi käyttää samaa amiibo-figuuria toisen lue/kirjoita-toiminnon sisältävän pelin kanssa, sinun täytyy ensin poistaa olemassa olevat tiedot.

Voit käyttää amiibo-figuuria, jossa on lue/kirjoita-toiminnon sisältävän pelin tietoja kuinka monen tahansa yhteensopivan, ainoastaan lue-toiminnon sisältävän pelin kanssa.

Kuinka voin poistaa tietoja, jotka on tallennettu amiibo-figuuriin?

Voit poistaa tietoja amiibosta menemällä "Wii U System Settings" -valikkoon tai "Home Menu Settings" -valikkoon Nintendo 3DS/2DS -konsolilla ja valitsemalla "amiibo settings". Valitse sitten "Delete amiibo Game Data" ja seuraa ohjeita.

Onko mahdollista siirtää tietoja amiibosta toiseen?

Ei, pelitietoja ei ole mahdollista siirtää amiibosta toiseen.

Voinko korjata tai muokata amiiboa?

Ei, amiiboa ei ole mahdollista muokata tai korjata. Ota yhteyttä huoltoon, jos sinulla on ongelmia amiibo-figuurien kanssa.

Vaatiiko amiibo paristoja?

Ei.

Voinko pelata amiibo-figuurilla Super Smash Bros. for Nintendo 3DS/Wii U -peleissä?

Et voi suoraan ohjata amiibo-hahmojasi Super Smash Bros. for Nintendo 3DS/Wii U -peleissä, mutta voit kuitenkin kouluttaa niitä nostaaksesi niiden tasoa ja muuttaa niiden taistelutyyliä. Sitten voit taistella niitä vastaan tai liittyä samaan joukkueeseen ja taistella muita pelaajia ja heidän amiibo-figuureja vastaan.

Voinko käyttää amiibo-figuureja Super Smash Bros. for Nintendo 3DS -pelissä?

Jos haluat käyttää amiibo-figuureja Super Smash Bros. for Nintendo 3DS -pelissä, sinun täytyy ensin päivittää pelisi lataamalla uusin ohjelmistopäivitys.

Jos sinulla on Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL tai Nintendo 2DS, tarvitset lisätarvikkeen nimeltään Nintendo NFC Reader/Writer.

faq amiibo supersmash for 3ds