fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Uutiset
 • Laaja valikoima uutuuspelejä tämän illan Nintendo Direct -lähetyksessä!

Laaja valikoima uutuuspelejä tämän illan Nintendo Direct -lähetyksessä!

Nintendo aloitti E3-messut esittelemällä useita Nintendo Switch -pelejä, jotka julkaistaan vuonna 2019 ja vuonna 2020. Ohessa tiivistelmä!

Nintendo Direct -lähetyksessä paljastettiin mm. uutta tietoa peleistä kuten Pokémon Sword, Pokémon Shield, Luigi's Mansion 3, The Legend of Zelda: Link's Awakening, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, Fire Emblem: Three Houses, Animal Crossing: New Horizons, Astral Chain ja Super Smash Bros. Ultimate.

Lähetyksessä paljastettiin myös muita tulevia Nintendo Switch -pelejä kuten: The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition (CD PROJEKT RED), The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics (Netflix ja EnMasse), CONTRA ROGUE CORPS (Konami) ja Trials of Mana (Square Enix).

Nintendo paljasti myös kaksi uutta DLC-taistelijaa, jotka saapuvat Super Smash Bros. Ultimate -peliin: Hero DRAGON QUEST -sarjasta tulossa tänä kesänä, ja Banjo-Kazooie tulossa tänä syksynä. Nintendo Direct -lähetys päättyi The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin jatko-osan paljastukseen. Kyseinen peli on parhaillaan kehitteillä Nintendo Switchille.

Nintendo jatkoi esitystään Nintendo Treehouse: Live -osiolla, joka tarjosi faneille ensimmäisen katsauksen live-pelikuvaan uusista Pokémon-peleistä, jotka ovat kehitteillä Nintendo Switchille. Nämä pelit julkaistaan 15. marraskuuta. Nintendo Treehouse: Live, jossa esitellään tarkemmin Nintendo Switch -pelejä, jotka ovat mukana E3-messuilla, jatkuu päivittäin torstaihin saakka. Keskiviikon ja torstain live-lähetykset alkavat klo 19:00. Ensimmäistä kertaa, torstain lähetys keskittyy täysin indie-peleihin, jotka julkaistaan Nintendo Switchille.

Ohessa tiivistelmä tämän illan Nintendo Direct -lähetyksestä:

Switch PokemonSwordPokemonShield E3 screen 03Pokémon Sword ja Pokémon Shield

Saimme hieman lisätietoja näistä Pokémon-peleistä, jotka julkaistaan Nintendo Switchille 15. marraskuuta. Nintendo Treehouse: Live -lähetyksissä esitellään vielä tarkemmin näitä kahta uutta peliä.

Switch LuigisMansion3 E3 screen 022Luigi's Mansion 3

Luigi on suunnitellut unelmalomaa Marion ja muiden ystävien kanssa, mutta tämä unelma muuttuu pian painajaiseksi. Luigi saa onneksi apua jälleen Professor E. Gaddilta.

Tässä pelissä Luigi vierailee muun muassa salaperäisessä hotellissa, jonka kerrokset ovat täysin erilaisia toisiinsa nähden. Luigi saattaa olla peloissaan, mutta päivitetyn Poltergust G-00 -aaveimurin avulla hän pystyy voittamaan kaikki kohtaamansa aaveet. Hänellä on apunaan myös Gooigi, joka on vihreä kaksoislento, joka pystyy auttamaan Luigia hankalissa kohdissa. Tässä pelissä on mukana pelitila nimeltään ScareScraper Mode, jopa 8 pelaajalla verkossa tai paikallisesti, jos pelaajilla on käytössä neljä Nintendo Switch -konsolia. Luigi’s Mansion 3 julkaistaan vuoden 2019 aikana.

Switch TLOZLinksAwakening E3 screen 06The Legend of Zelda: Link's Awakening

Klassikko klassikkojen joukossa, jossa sankarimme Link ajautuu salaperäiselle Koholint-saarelle. Voidakseen paeta saarelta Linkin täytyy herättää Wind Fish.

Tässä pelissä voit kohdata myös Super Mario -peleistä tuttuja vihollisia kuten Goomba, Chain Chomp ja Piranha Plant. Voit myös rakentaa omia luolastoja keräämällä ns. Chamberseja (Dungeon Rooms). Pelin julkaisun aikoihin julkaistaan myös uusi Link amiibo. Tämän lisäksi julkaistaan myös Limited Edition, joka sisältää fyysisen version pelistä, taidekirjan ja SteelBook-kotelon Game Boy -teemalla. Sekä peli että amiibo julkaistaan 20. syyskuuta.

Switch AnimalCrossingNH E3 screen 04Animal Crossing: New Horizons

Osta matka Nook Inc.:in kautta, joka vie sinut hylätylle saarelle, jossa voit vapauttaa mielikuvituksesi ja nauttia vapaudesta sekä työskennellä kovasti luodaksesi haluamasi elämän saarella.

Kerää resursseja ja luo asioita. Rakenna koti ja koristele sitä sisältä ja ulkoa. Peli julkaistaan 20. maaliskuuta 2020.

Super Smash Bros. Ultimate

Kaksi uutta DLC-taistelijaa tulossa. Toinen on Hero Dragon Quest -sarjasta ja toinen on Banjo-Kazooie. Ensimmäinen saapuu jo kesällä, kun taas Banjo-Kazooie saapuu syksyllä.

Mitä tulee Super Smash Bros. Ultimate -pelin amiibo-figuureihin, niin tulossa ovat seuraavat hahmot: Snake, Ivysaur ja Squirtle 20. syyskuuta. Incineroar, Simon ja Chrom, jotka julkaistaan marraskuussa. Dark Samus ja Richter julkaistaan vuonna 2020.

Switch MUA3 E3 screen 017Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Täydellinen peli kaikille, jotka rakastavat Marvelin supersankareita. Tulossa on myös Expansion Pass kaikille, jotka haluavat kokea enemmän. Marvel Ultimate Alliance julkaistaan 19. heinäkuuta.

Fire Emblem: Three Houses

Vuoropohjainen taktinen RPG, jossa tekemäsi valinnat ovat äärimmäisen tärkeitä. Jännittävä peli, joka tarjoaa vauhdikasta toimintaa. Julkaistaan 26. heinäkuuta.

Switch ASTRALCHAIN E3 artwork 03Astral Chain

Tässä uudessa, jännittävässä PlatinumGamesin toimintapelissä ihmisten viimeinen mahdollisuus selviytyä on ase nimeltään Legion.
Pelin lisäksi julkaistaan myös Collector’s Edition, joka sisältää 152-sivuisen artbookin, Shikishi art boardin ja soundtrack CD:n korkealaatuisessa paketissa. Peli julkaistaan 30. elokuuta.

Switch DaemonXMachina E3 screen 01Daemon X Machina

Puolusta planeettaa ja tuhoa AI-robotit. Apuna sinulla on Arsenal, joka on mekanisoitu taistelupuku. Peli julkaistaan 13. syyskuuta.

Switch DragonQuestXIS E3 screen 01Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Version

Lähde suureen eeppiseen seikkailuun The Luminarylla, Yggdrasilin, maailmanpuun, valitsemalla sankarilla. Tämä peli julkaistaan 27. syyskuuta.

Switch DQB2 E3 screen 02Dragon Quest Builders 2

Rakenna fantasiamaailmasi ja puolusta sitä Children of Hargonia vastaan. Demoversio julkaistaan Nintendo eShopissa 27. kesäkuuta ja peli julkaistaan fyysisenä versiona 12. heinäkuuta.

Switch TheWitcher3WildHunt E3 screen 09The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

Seikkailu avoimessa maailmassa, jossa olet Geralt of Rivia, valmiina kukistamaan erilaisia hirviöitä. Sisältää kaiken ladattavan lisäsisällön, mukaan lukien Hearts of Stone ja Blood and Wine -laajennukset. Tämä peli julkaistaan tänä vuonna.

Switch MarioSonicOlympicGames E3 screen 06Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Lähde Mario, Sonicin ja ystävien kanssa seikkailuun Tokyo 2020 olympialaisissa. Voita kultamitaleja lajeissa kuten Skateboarding, Karate, Surfing ja monissa muissa. Tämä peli julkaistaan marraskuussa.

Switch DarkCrystal E3 screen 01The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

Netflix-sarja The Dark Crystal: Age of Resistance herää henkiin tässä jännittävässä ja taktisessa pelissä. Tässä pelissä voit kohdata erilaisia hahmoja, ympäristöjä ja paljon muuta, joita et ole aiemmin nähnyt. Tämä peli julkaistaan vuoden 2019 aikana.

Muita tässä Nintendo Direct -lähetyksessä mainittuja pelejä olivat:

 • TRIALS of MANA - Square Enix (Vuoden 2020 alussa)
 • Collection of Mana - Square Enix (Julkaistaan tänään)
 • Contra Rogue Corps - Konami (26. syyskuuta)
 • No More Heroes 3 - Grasshopper Manufacture (Vuonna 2020)
 • Empire of Sin - Paradox ja Romero Games (Kevät 2020)
 • Panzer Dragoon: Remake - Forever Entertainment (Talvi)
 • Resident Evil 5 - CAPCOM (Syksy)
 • Resident Evil 6 - CAPCOM (Syksy)
 • Dead by Daylight - Behaviour Interactive Inc. / Koch Media (Syksy)
 • Stranger Things 3: The Game - Netflix / BonusXP (4. heinäkuuta)
 • Spyro Reignited Trilogy - Activision Publishing, Inc. (3. syyskuuta)
 • Just Dance 2020 - Ubisoft (5. marraskuuta)
 • New Super Lucky’s Tale - Playful Studios (Syksy)
 • Minecraft: Dungeons - Mojang Studios (Kevät 2020)
 • Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch - LEVEL-5 / Engine Software (20. syyskuuta)
 • Catan - Asmodee Digital (20. kesäkuuta)
 • The Sinking City - Frogwares (Syksy)
 • Alien: Isolation - SEGA Europe Limited (2019)
 • Hollow Knight: Silksong - Team Cherry (Tulossa pian)
 • FINAL FANTASY: Crystal Chronicles Remastered - SQUARE ENIX, Inc. (Talvi)
 • Dauntless - Phoenix Labs (Vuoden 2019 lopussa)
 • Wolfenstein: Youngblood - Bethesda Softworks (26. heinäkuuta)
 • DOOM Eternal - Bethesda Softworks (Tulossa pian)
 • The Elder Scrolls: Blades - Bethesda Softworks (Syksy)