fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi kausi Super Smash Bros. Ultimate ja Splatoon 2 -mestaruuskisoissa alkaa tänä kesänä!

Uusi kausi Super Smash Bros. Ultimate ja Splatoon 2 -mestaruuskisoissa alkaa tänä kesänä!

Ensimmäiset karsinnat järjestetään gamescom-messuilla elokuussa ja sen myötä on vahvistettu, että European Championship -kisat jatkuvat vuonna 2020.

Pöly on tuskin ehtinyt vielä laskeutua jännittävien Los Angelesissa kesäkuussa järjestettyjen finaalien jälkeen, mutta jo nyt voimme vahvistaa, että uudet Euroopan turnaukset Super Smash Bros. Ultimate ja Splatoon 2 -peleissä ovat tulossa! Ensimmäiset alueelliset karsinnat Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 ja Splatoon 2 European Championship 2019-2020 -turnauksissa järjestetään gamescom-messuilla Kölnissä, Saksassa elokuussa.

Viime kaudella Team Ehre Saksasta ja Alliance Rogue Ranskasta voittivat kaikki vastustajat ja heidät nimitettiin Euroopan mestareiksi Super Smash Bros. Ultimate ja Splatoon 2 European Championship -mestaruuskisoissa. Molemmat joukkueet todellakin ansaitsivat paikkansa maailmanmestaruuskisoissa, jotka järjestettiin juuri ennen E3-messuja Los Angelesissa. Valitettavasti molemmat joukkueet hävisivät, eivätkä he onnistuneet tuomaan voittoja Eurooppaan.

Team Ehre, joka vaikutti olevan altavastaajana ennen European Smash Ball Team Cup 2019 -kisoja, osoitti, että kaikki on mahdollista voittamalla ranskalaisen ennakkosuosikin Team Guezmerin finaalissa, joka järjestettiin Amsterdamissa. Alliance Rogue voitti vuoden 2018 voittajan, saksalaisen BackSquids-joukkueen 4-1! Kysymys kuuluu; aikovatko Team Ehre ja Alliance Rogue tehdä jälleen paluun voittajina, vai onko se jokin niistä joukkueista, jonka he voittivat viime kaudella, joka saa revanssin? Ehkä saamme nähdä täysin uusia joukkueita ja haastajia, jotka vievät voiton!

Pelaajat, jotka haluavat osallistua johonkin turnaukseen, voivat tehdä niin osallistumalla paikallisiin karsintoihin. Lisätietoja siitä, milloin ja miten se onnistuu Pohjoismaissa, tullaan ilmoittamaan osoitteessa Nintendo.fi. Lisätietoja European Championships 2019-2020 -kisoista paljastetaan myöhemmin.