fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite on kompakti ja kevyt konsoli, joka on suunniteltu kannettavaan pelaamiseen.

Tämän päivän videolähetyksessä Nintendo esitteli kannettavan Nintendo Switch Lite -konsolin, joka julkaistaan 20. syyskuuta ja se tulee olemaan saatavilla kolmena eri värisenä: keltainen, harmaa ja turkoosi. Konsolille julkaistaan myös kantolaukku ja näytönsuoja.

Alkuperäinen Nintendo Switch julkaistiin maaliskuussa 2017 ja se tarjoaa kolme erilaista pelitapaa: kiinteästi TV-ruudulla Nintendo Switch Dock -telakan kautta, konsolin näytöllä tabletop-tilassa ja kannettavana konsolina, jolla voi pelata missä ja milloin tahansa. Tämä konsolin versio on saatavilla joko harmailla Joy-Con-ohjaimilla tai neon-punaisella ja -sinisellä Joy-Con-ohjaimella.

Nintendo Switch Lite -konsolissa on integroidut ohjaimet ja se on pienempi kuin alkuperäinen versio Nintendo Switch -konsolista. Siinä ei ole "tukijalkaa", jota käytetään pelattaessa tabletop-tilassa* ja eikä sitä voi kytkeä TV-ruutuun kannettavana konsolina. Tästä syystä Nintendo Switch Lite -version mukana ei ole telakka-asemaa eikä HDMI-kaapelia.

Nintendo Switch Lite -konsolilla voi pelata kaikkia Nintendo Switch -pelejä, jotka tukevat kannettavaa pelaamista, mutta joissakin peleissä voi olla rajoituksia. Pelikasettien takana ja nintendo.fi:n pelisivuilta voi tarkistaa, jos peli tukee ”Handheld Mode” -tilaa.

Kolmen eri värivaihtoehdon lisäksi Nintendo julkaisee Nintendo Switch Lite -konsolista myös Nintendo Switch Lite Zacian & Zamazenta Edition** -version rajoitettuna eränä 8. marraskuuta. Tässä versiossa on hienoja kuvia kahdesta legendaarisesta Pokémonista, jotka ovat tuttuja tulevista Pokémon Sword ja Pokémon Shield -peleistä, jotka julkaistaan 15. marraskuuta kaikille Nintendo Switch -konsoleille.

*Pelejä, jotka tukevat tabletop-tilaa, voidaan edelleen pelata, jos pelaajat yhdistävät lisää Joy-Con-ohjaimia (myydään erikseen) Nintendo Switch Lite -konsoliin. Tässä tapauksessa Joy-Con-ohjaimien lataamiseen on myös käytettävä erillistä lisälaitetta kuten esimerkiksi Joy-Con Charging Grip -lisälaitetta.

**Ei sisällä Pokémon Sword / Pokémon Shield -pelejä.