fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Katso voittajajoukkue Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational -turnauksessa

Katso voittajajoukkue Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational -turnauksessa

Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational -turnauksen voittajat tulevat Saksasta, Suomesta ja Espanjasta. Light, Sirjon, Lancelot ja Marc edustavat Eurooppaa Nintendo Live -tapahtumassa Japanissa lokakuussa.

Jännittävä Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational -turnaus järjestettiin torstai-iltana gamescom-pelimessuilla Kölnissä, Saksassa. Kahdeksan Euroopan parasta Super Smash Bros. Ultimate -pelaajaa kohtasivat toisensa jännittävissä otteluissa, joissa palkintona oli matka Japaniin edustamaan Eurooppaa Super Smash Bros. Ultimate World Challenge Cup -turnauksessa Kiotossa 14. lokakuuta. Loppujen lopuksi Light, Sirjon, Lancelot ja Marc seisoivat voittajina vauhdikkaiden otteluiden jälkeen ja he muodostavat uuden yleiseurooppalaisen joukkueen, joka kohtaa parhaat pelaajat Japanista ja Pohjois-Amerikasta sekä neljännen joukkueen, joka koostuu mannertenvälisistä taistelijoista.

Kahdeksan pelaajaa eri puolilta Eurooppaa kokoontuivat torstai-iltana taistellakseen 1-vs-1 Squad Strike -otteluissa, eikä se ollut heidän ensimmäinen esiintymisensä EU-turnauksissa: kaikki osallistujat olivat nimittäin aiemmin osallistuneet European Smash Ball Team Cup 2019 -turnaukseen. Fanit olivat äänestäneet verkossa seuraavat pelaajat mukaan turnaukseen: Leon, Marc, Light ja Skipper, kun taas Lancelot, Yetey, Iberyes ja Sirjon valittiin muiden pelaajien toimesta.

Turnauksen yksi kohokohdista ja varmasti suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu oli kolmas ottelu, jossa Portugalin Iberyes kohtasi Lancelotin Suomesta. Ylivoimainen kolmen pisteen voitto varmisti Lancelotin 2-0 johtoaseman toisessa erässä, ja hänen Wario vei myös kolmannen ja samalla viimeisen erän taitavalla reunasuojauksella Iberyesin Bowseria vastaan.

Kun kaikki neljä illan ottelua oli pelattu ja neljä lippua Kiotoon annettu turnauksen voittajille, pelaajat Saksasta, Suomesta ja Espanjasta pääsevät edustamaan Eurooppaa Pohjois-Amerikan, Japanin ja neljättä mannertenvälisistä pelaajista koostuvaa joukkuetta vastaan lokakuussa.

Katso video Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational -turnauksesta!