fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD julkaistaan 14. helmikuuta

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD julkaistaan 14. helmikuuta

Mitä tapahtuu, kun fantasia-, komedia- ja high-tech -genret törmäävät toisiinsa? Voit nähdä sen SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD, LEVEL-5:n ainutlaatuisessa RPG-pelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 14. helmikuuta 2020.

Suuri vaara uhkaa Snack World -maailmaa, kun ilkeä moguli Sultan Vinegar yrittää herättää Smörg Åsbord -lohikäärmeen. Tässä hieman omituisessa ja koomisessa seikkailussa voit luoda oman hahmosi ja liittyä osaksi sankarillisia aarteenmetsästäjiä Chupia, Mayonnaa ja heidän joukkoa, kun he yrittävät palauttaa järjestyksen Tutti-Frutti -maahan.

Ennen kuin lähdet seikkailuun, voit valmistautua ostamalla hyödyllisiä tarvikkeita, optimoimalla varusteitasi ja paljon muuta. Seikkailusi aikana voit etsiä harvinaisia aarteita luolastoissa samanaikaisesti, kun väistelet petollisia ansoja ja voitat brutaaleja päävihollisia. Käytä "snackseja" kutsuaksesi taisteluissa avustavia liittolaisia ja käytä erilaisia tarvikkeita saadaksesi etulyöntiaseman taistelussa. Tee yhteistyötä ystävien kanssa voittaaksesi päävihollisia. Pelaa verkossa tai paikallisesti jopa neljän pelaajan moninpelissä.