fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Luigi’s Mansion 3 saa uutta DLC-sisältöä vuonna 2020!

Luigi’s Mansion 3 saa uutta DLC-sisältöä vuonna 2020!

Luigi’s Mansion 3 on peli, jossa on suuri luksushotelli täynnä erityyppisiä aaveita. Jo pelkästään Story Mode -pelitilassa on paljon tekemistä ja runsaasti hienoa sisältöä. Lisäksi pelissä on myös moninpelitila, jonka parissa viihtyy pitkään. Nyt voimme myös kertoa, että moninpelitilaan on tulossa DLC-laajennuksia vuonna 2020. Nämä DLC:t on mahdollista ostaa Nintendo eShopin kautta ja ne tunnetaan nimellä The Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack ja ne on jaettu kahteen osaan, Part 1 ja Part 2.

  • The Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack Part 1 julkaistaan 30. huhtikuuta 2020. Tämä DLC sisältää kolme uutta minipeliä ScreamPark mode -pelitilaan. Mukana on myös kolme uutta pukua Luigille ja uusia aaveita ScareScraper mode -pelitilaan. Tämän lisäksi saat myös Polterpup-taskulampun nimeltään Flashlight Type-P. Voit käyttää sitä sekä Story Mode että ScareScraper mode -pelitiloissa.
  • Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack Part 2 julkaistaan 31. heinäkuuta 2020 ja se sisältää kolme uutta minipeliä ScreamPark mode -pelitilaan ja kolme uutta pukua ScareScraper mode -pelitilaan.

Tärkeää! Tarvitset aktiivisen Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata muiden pelaajien kanssa verkossa.