fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kilpailu!

Uusi vuosi ja uusi Facebook-kilpailu, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa Nintendo Switch Lite -konsoli ja peli.

HUOM! Tämä kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! Suuret onnittelut Inka Lehtiölle, josta tuli kilpailun onnekas voittaja. Inkan valinta on turkoosi Nintendo Switch Lite ja Super Mario Maker 2. Muistathan seurata meitä Facebookissa ja osallistua tuleviin kilpailuihin.

Nintendo Switch Lite on saatavilla kolmena eri värisenä. Osallistu kilpailuun kertomalla meille, minkä värisestä konsolista pidät eniten, eli keltainen, harmaa vai turkoosi, ja minkä seuraavista peleistä haluaisit: Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening vai Super Mario Maker 2. Voit myös sekoittaa konsolin värejä ja pelejä keskenään, valinta on sinun!

Voidaksesi osallistua kilpailuun sinun tarvitsee vain käydä Facebook-sivullamme, tykätä kilpailusta ja kirjoittaa valintasi kommenttikenttään kuten esimerkiksi "keltainen + Mario Kart 8 Deluxe", niin olet mukana arvonnassa.

Kilpailu päättyy sunnuntaina 9. helmikuuta klo 23:59. Arvomme kilpailun päätyttyä yhden onnekkaan voittajan, joka saa Nintendo Switch Lite -konsolin vapaavalintaisen värisenä joko keltaisena, harmaana tai turkoosina ja yhden pelin. Kuten edellä on mainittu, kilpailun voittaja voi valita joko Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Link’s Awakening tai Super Mario Maker 2 -pelin.

Onnea!

Kilpailun säännöt

Lue kilpailun säännöt ennen kuin osallistut kilpailuun!

  • Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy tykätä kilpailusta Facebook-sivullamme ja vastata kilpailun kysymykseen kommenttikentässä.
  • Sinun on asuttava Suomessa tai sinulla täytyy olla suomalainen osoite.
  • Bergsalan tai Bergsalan yhteistyökumppanien työntekijät ja heidän perheensä eivät voi osallistua kilpailuun.
  • Sinun ei tarvitse ostaa mitään voidaksesi osallistua kilpailuun.
  • Bergsalan työntekijät arpovat voittajan satunnaisesti, eikä heidän päätöksestä voi valittaa.
  • Palkinto koostuu yhdestä Nintendo Switch Lite -konsolista ja yhdestä kolmesta edellä mainitusta pelistä.
  • Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin.
  • Kilpailun voittaja maksaa palkinnon verot.
  • Kilpailun voittajaan otetaan yhteyttä Facebook Messengerin kautta.
  • Osallistumalla kilpailuun annat Bergsalalle luvan julkaista nimesi nettisivuillamme (Nintendo.fi) sekä Facebook- ja Twitter-sivuillamme. Emme jaa yhteystietojasi kolmansille osapuolille.

Osallistu kilpailuun >

Tärkeää! Facebook on muuttanut uutissyötteen toimivuutta, mikä saattaa vähentää meiltä tulevien viestien määrää. Jos olet Nintendo-fani ja haluat nähdä jatkossakin uutisia meiltä, käy Facebook-sivullamme ja klikkaa valikosta "Seuraa" ja sitten "Katso ensin". Kiitos, että seuraat meitä Facebookissa!