fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Tänään julkaistaan Animal Crossing: New Horizons

Tänään julkaistaan Animal Crossing: New Horizons

Odotus on päättynyt, sillä Animal Crossing: New Horizons julkaistaan tänään Nintendo Switchille. On vihdoin aika lähteä autiosaarelle, ottaa se haltuun ja tehdä siitä oma upea paratiisi. Et ole kuitenkaan täysin yksin, sillä ystävämme Tom Nook on mukana ja valmiina auttamaan sinua kehittämään saarta.

Jo tänään tulee tärkeä päivitys peliin, joten muista ladata se. Jatkossa on tulossa lisää päivityksiä, jotka muun muassa lisäävät peliin erikoistapahtumia, joten yhdistä Nintendo Switch -konsolisi verkkoon ladataksesi päivitykset.

Jopa kahdeksan pelaajaa voi olla saarellasi samanaikaisesti, joten kutsu muita pelaamaan kanssasi verkossa ja paikallisesti. Yhdessä pelaaminen on todella hauskaa tällä saarella!

Jos olet Nintendo Switch Online -jäsen, voit nyt käyttää NookLink-ominaisuutta, joka on osa Nintendo Switch Online -sovellusta, jonka olet mahdollisesti jo ladannut omalle matkapuhelimellesi. Sen avulla voit skannata kuvioita käyttämällä QR-koodia aikaisemmista Animal Crossing: New Leaf ja Animal Crossing: Happy Home Designer -peleistä ja siirtää ne sitten Animal Crossing: New Horizons -peliin. Jos olet verkossa sovelluksen kanssa, voit myös keskustella muiden käyttäjien kanssa, joilla on Animal Crossing: New Horizons ja Nintendo Switch Online -sovellus käytössä.

Jos pelaat myös Animal Crossing: Pocket Camp -peliä ja yhdistät sen Nintendo Account -tiliisi, saat erikoistarjouksen Animal Crossing: Pocket Camp -pelissä ja latauskoodin, jonka voit käyttää Nook Stopin luona Animal Crossing: New Horizons -pelissä. Kokeile tätä, jos pelaat näitä molempia pelejä.

ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS