fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Uusi Nintendo Direct Mini!

Pelit kuten Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, BRAVELY DEFAULT II, Borderlands, XCOM 2 ja BioShock ovat tulossa Nintendo Switchille. Kolmen viimeisimmän pelin osalta on ensimmäinen kerta, kun ne julkaistaan Nintendo-konsolille. Muita mukana olevia suosikkipelejä ovat Burnout Paradise Remastered ja Panzer Dragoon: Remake, 51 Worldwide Games ja Animal Crossing: New Horizons.

Ohessa lyhyt tiivistelmä Nintendo Direct Mini -esityksen sisällöstä:

 • Xenoblade Chronicles: Definitive Edition on uusi versio alkuperäisestä Xenoblade Chronicles -pelistä, jossa suosittu Shulk-hahmo esiintyi ensimmäisen kerran. Tämä versio sisältää vielä enemmän tarinaa ja se myös näyttää paremmalta kuin koskaan ennen. Osa pelin musiikeista on myös uudistettuja. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition julkaistaan Nintendo Switchille 29. toukokuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Xenoblade Chronicles: Definitive Edition – Collector’s Set, joka sisältää 250-sivuisen taidekirjan, SteelBook-kotelon, vinyylin ja julisteen.
 • Animal Crossing: New Horizons saa ensimmäiset tapahtumansa. 1.-12. huhtikuuta välisenä aikana voit osallistua Bunny Day -tapahtumaan ja löytää munia, jotka sisältävät erikoisesineitä. Myöhemmin huhtikuun aikana on tulossa tapahtuma nimeltään Earth Day event.
 • Pokémon Sword Expansion Pass ja Pokémon Shield Expansion Pass: Näillä uusilla laajennuksilla The Isle of Armor ja Crown Tundra ilmestyvät tutkittaviksi Galar-alueelle. Nämä voi ostaa Nintendo eShopista.
 • BRAVELY DEFAULT II on jatkoa BRAVELY DEFAULT -pelille ja pelin uusi demoversio on nyt ladattavissa. Neljä uutta sankaria ovat valmiina aloittamaan suuren seikkailun.
 • Paljon pelejä 2K Gamesilta: 2K:lta on tulossa useita pelejä Nintendo Switchille 29. toukokuuta, mukaan lukien sci-fi-klassikot XCOM 2 Collection ja Borderlands Legendary Collection. Tulossa on myös BioShock-pelit BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered ja BioShock Infinite: The Complete Edition sekä BioShock: The Collection, joka on kaikki kolme BioShock-peliä sisältävä kokoelma.
 • Super Smash Bros. Ultimate: Ensimmäinen taistelija Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2:ssa tulee Nintendo Switchin ARMS-pelistä! Tämä hahmo paljastetaan kesäkuussa.
 • 51 Worldwide Games: Four-in-a-row, Mancala, Slot Cars, Sliding Puzzle ja Texas Hold’em ovat vain muutamia 51 pelistä, jotka ovat mukana 51 Worldwide Games -pelissä. Joitakin näistä peleistä voi pelata useampi pelaaja samanaikaisesti sekä paikallisesti että verkossa. 51 Worldwide Games julkaistaan Nintendo Switchille 5. kesäkuuta.
 • Burnout Paradise Remastered: 10 vuotta myöhemmin tämä ajopeliklassikko on palannut uudistettuna versiona Nintendo Switchille. Julkaistaan vuoden 2020 aikana.
 • Star Wars Episode I: Racer: Täydellinen peli kaikille, jotka pitävät pod racing -kisoista. Julkaistaan pian Nintendo Switchille.
 • Good Job!: Uusi toimintapulmapeli Nintendolta. Nyt saatavilla Nintendo eShopista.
 • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order Expansion Pass – Pack 3: MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order -peliin on nyt saatavilla uutta sisältöä, jonka voi ostaa Nintendo eShopista.
 • Ring Fit Adventure Update: Peliin on nyt saatavilla uusi päivitys. Päivityksen mukana tulee muun muassa uusi pelitila nimeltään Rhythm Game mode ja kappaleita sellaisista peleistä kuten Super Mario Odyssey, Splatoon 2 ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
 • Panzer Dragoon: Remake: Tämän peliklassikon uusioversio on nyt saatavilla Nintendo Switchille.
 • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy: Jos haluat oppia hallitsemaan Voimaa, tämä peli on juuri sinua varten. Ryhdy jediksi ja pelaa verkossa jopa 16 pelaajan kanssa. Nyt saatavilla.

 

Lisää pelejä on tulossa Nintendo Switchille tulevina kuukausina, mukaan lukien Saints Row IV: Re-Elected (27. maaliskuuta), Trials of Mana (24. huhtikuuta), The Elder Scrolls: Blades (kevät 2020), Minecraft Dungeons (kevät 2020), Warhammer 40,000: Mechanicus (toukokuu), MR. DRILLER DrillLand (25. kesäkuuta), The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III (30. kesäkuuta) ja Vigor (syksy).